27    Feb 20120 kommentarer

Syftet med min släktforskning är…

MyHeritage har fler än 62 miljoner användare världen över. De flesta av er har förmodligen liknande motiv till er forskning. Vi skulle vilja utforska era motiv lite mer i dag.

Varför släktforskar du? Vad motiverar dig att söka din släkthistoria? Vad vet du om dina förfäder?

Personligen motiverar mina italienska rötter mig i min släktforskning. Jag måste erkänna att jag ofta tänker på mina italienska förfäder. Jag har ju lyckats hitta min farbror och mina kusiner. Men jag vet ju fortfarande inget om generationerna innan min pappa och min farbror. Jag skulle till exempel vilja veta var min farfar föddes.

Vi ser fram emot era svar.


Dela |
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Lämna en kommentar

Skicka

Lämna en kommentar
Vänligen ange ett namn
Vänligen ange en e-postadress

Ännu inga trackbacks.

Om oss  |  Sekretess  |  Berätta för en kompis  |  Kundtjänst  |  Webbkarta
Upphovsrätt &kopia; 2016 MyHeritage ab, Alla rättigheter förbehålles