4    Mar 20120 kommentarer

Var med och rösta fram Family Graph API-tävlingens vinnare

Family Graph API-tävling

Vi är glada att tillkännage finalisterna i Family Graph API-tävlingen. För ett par månader sedan utmanade MyHeritage utvecklare från hela världen att skapa engagerande applikationer för familjer, med möjlighet att vinna 10 000 dollar (cirka 70 000 svenska kronor).

Vi har mottagit många bra bidrag, och har bland dem valt ut fyra finalister. Nu är det upp till er, våra läsare, att rösta på er favorit.

Finalisterna är presenterade på tävlingshemsidan och läsare uppmanas att rösta på sin favorit, fram till och med den fjortonde mars. Besök sidan, pröva applikationerna och rösta på din favorit, genom att klicka på Facebooks gilla-knapp. Vinnaren kommer att presenteras den femtonde mars.

Kriterierna för urval av finalisterna var: familjevärdering, kreativitet, originalitet, design, övergripande användarupplevelse och anpassad startsida. Lär känna vår panel av domare. Domarnas röster kommer att utgöra 80 % av slutresultatet.

Här är finalistera:

1.iFamily Trivia iFamily Trivia

Applikationstyp: HTML webbapplikation

Applikationsbeskrivning: En skräddarsydd familjefrågesport för MyHeritage- användare. Hur väl kan du din släkthistoria? Spela en omgång för att ta reda på svaret.

iFamily Trivia applikation

iFamily Trivia applikationen

2. Family Tree PuzzleFamily Tree Puzzle

Applikationstyp: HTML webbapplikation

Applikationsbeskrivning: Detta roliga spel presenterar MyHeritageanvändarens släktträd som ett pussel, som de måste sätta ihop. Varje spelomgång täcker olika grenar av trädet.

Family Tree Puzzle applikation

Family Tree Puzzle applikationen

3. Charting CompanionCharting Companion för MyHeritage

Applikationstyp: skrivbordsapplikation

Applikationsbeskrivning: Charting Companion tillåter MyHeritageanvändare att skapa egna släktträdstavlor, med fokus på tydlighet och kompakthet. Tavlorna visar mer information på ett mindre utrymme. Läsbarheten kvarstår och fokus sätts på informationen i trädet.

Charting Companion applikation

Charting Companion applikationen

4. Moment StreamMoment Stream

Applikationstyp: HTML webbapplikation

Applikationsbeskrivning: Moment Stream är en släkthändelsesida. Det är en plats där familjer samlas för att fira speciella händelser. Exempelvis om min bror ska gifta sig och jag vill förbereda något till honom som kommer direkt från hjärtat, och från släkten. Moment Stream är det bästa sättet att göra det på.

Moment Stream applikation

Moment Stream applikationen

Vi vill tacka alla som har deltagit i tävlingen. Och önska finalisterna lycka till!

Besök tävlingssidan för att rösta. Pröva alla applikationer och rösta på den applikation som du tycker om mest, genom att klicka på Facebooks gilla-knapp. Vinnaren kommer att tillkännages den 15 mars.

Dela |
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Lämna en kommentar

Skicka

Lämna en kommentar
Vänligen ange ett namn
Vänligen ange en e-postadress

Ännu inga trackbacks.

Om oss  |  Sekretess  |  Berätta för en kompis  |  Kundtjänst  |  Webbkarta
Upphovsrätt &kopia; 2016 MyHeritage ab, Alla rättigheter förbehålles