7    Maj 20120 kommentarer

Släkthistoria är den perfekta morsdagspresenten

Morsdag ger familjer möjlighet att hylla sina mammor och visa dem den uppskattning som de förtjänar.
Mor och dotter
Mammor jämförs ofta med superhjältar. De tycks ha en övernaturlig förmåga att ta hand om sin familj, samtidigt som att de jonglerar miljoner andra saker. Den tid och kärlek som de ger och deras kontinuerliga självuppoffring skapar ett unikt band som finns kvar genom tid och rum.

Människor visar sin tacksamhet till sina mammor på olika sätt: med kort, blommor, godis och andra presenter. Men vad som betyder mest för en mamma är den ansträngning och tanke som ligger bakom gåvan.

Ingen vill begå dödssynden att glömma morsdag, så vi kommer nu att visa dig två olika gåvor som du kan beställa direkt från ditt släktträd på MyHeritage. I dagens samhälle lever många av oss långt ifrån våra mammor, men du behöver inte oroa dig, MyHeritage levererar över hela världen.

Vackert utskriva släktkalendrar

MyHeritages tryckta släktkalendrar

MyHeritages tryckta släktkalendrar

MyHeritage tillåter dig att trycka vackra anpassade släktkalendrar, med bara några få klick, direkt från ditt släktträd. Kalendern kommer automatiskt att inkludera släktbilder och kommande händelser som födelsedagar och årsdagar.

Du kan välja bland flera stilar och språk, samt kalenderns startmånad. Du kan även ändra foton, lägg till händelser och välja vilka nationella eller religiösa högtider att inkludera. Se på denna video för mer information (OBS! Videon är på engelska med svensk text).

Skapa en vacker släkttavla

MyHeritages tryckta släkttavlor

MyHeritages tryckta släkttavlor

Familjen betyder allt för din mamma och denna gåva, som hon kan rama in och visa upp för familj och vänner, kommer att bli en vacker påminnelse och en källa till stolthet.

När du har skapat ditt anpassade släktträd, beställ den och skicka den varsomhelst i världen. Klicka här för mer information. I år infaller morsdag söndagen den 27 maj. Det är snart! Vänta inte till sista minuten, utan logga in på din släktplats på MyHeritage, beställ en anpassad gåva i dag och överaska din mamma på hennes speciella dag.

Dela |
Kommentarer (0) Trackbacks (0)

Ännu inga kommentarer


Lämna en kommentar

Skicka

Lämna en kommentar
Vänligen ange ett namn
Vänligen ange en e-postadress

Ännu inga trackbacks.

Om oss  |  Sekretess  |  Berätta för en kompis  |  Kundtjänst  |  Webbkarta
Upphovsrätt &kopia; 2016 MyHeritage ab, Alla rättigheter förbehålles