Inspelningar till de senaste 4 onlinekurserna

Inspelningar till de senaste 4 onlinekurserna

Förra sommaren drog vi igång vår serie av onlinekurser i släktforskning. De blev snabbt populära och varje del i kursserien har haft många besökare.

För dig som har missat vår serie eller något av avsnitten, kommer här en andra chans. Vi har nämligen samlat alla tidigare inspelningar i detta inlägg. Mycket nöje!

Här är alla tidigare inspelningar:

1. Ta din forskning till nya höjder

Här inspirerar vi alla till att komma igång med sin släktforskning och informerar om hur MyHeritage kan hjälpa till med det.

2. Att släktforska – lär känna våra verktyg

Vi går igenom MyHeritages funktioner och hur de kan hjälpa dig med din forskning, oavsett vilken nivå du ligger på. Det blir ett genomdrag av våra produkter, där vi bland annat pratar  om vår sökmotor SuperSearch, hantering av gedcom-filer, demonstrerar hur våra matchningstekniker kan hjälpa dig framåt i forskningen och mycket annat.

3. Upptäck dina rötter – Hur man hittar mer information om sina förfäder

Vi går igenom hur man kan lära sig mer om sin släkt både med hjälp av MyHeritage och andra källor.

4. Family Tree Builder – Så funkar det

Lär dig mer om vår programvara. Vi går igenom Family Tree Builders funktioner.

Ses vi efter sommaruppehållet? Vi fortsätter med våra onlinekurser i augusti. Tisdagen den 12 augusti 2014 klockan 19.00 (20.00 i Finland) är det dags. Vid det kurstillfället kommer vi att prata om varför man ska intervju släktingar som en del av sin släktforskning. Och ger tips på hur man intervjuar och mycket annat.

Här kan du registrera dig: https://www4.gotomeeting.com/register/245866583