Jultävling på MyHeritage

Jultävling på MyHeritage

Kommentarer

Delta i vår roliga julvideotävling och vinn en av fyra FlipMino HD videokameror!

Det är enkelt att delta. Allt du behöver göra är att skapa en video med dig själv, eller med dig och din familj, där ni önskar “god jul + orten där du eller ni bor”. Till exempel ”god jul från Strängnäs”. Videon ska visa MyHeritage logotyp någon gång i videon, även om det bara är på papper. Ladda ner logotypen här och skriv ut den direkt.

Ladda upp videon på YouTube och dela länken på MyHeritages Facebooksida (se till att du ”gillar” Facebooksidan först). När MyHeritage ”gillar” ditt bidrag, är du officiellt med i tävlingen.

Du kan även twittra en länk till videoklippet till oss på @MyHeritageSE för att delta. Använd hashtaggen #julmyheritage.

Ett tips, vi är extra intresserade av att se en koppling till din hembygd och ditt ursprung i din video. Om du har en speciell jultradition, eller hälsning, vill vi se den i videon!

Skaparna av de fyra vinnande videorna kommer att få en supercool FlipMino HD videokamera och ett tvåårigt premiumplusabonnemang på MyHeritage + ett WorldVitalRecordsabonnemang.

Vi kommer även att utse två andraprisvinnare, som kommer att motta ett varsitt tvåårigt premiumplusabonnemang på MyHeritage + ett WorldVitalRecordsabonnemang.

Lycka till!

När du lämnar in ditt bidrag, binder du dig till tävlingsvillkoren. Du kan läsa villkoren här. Tävlingen avslutas vid midnatt den 31 december (Greenwich Mean Time). Vinnarna kommer att utses den andra januari.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej