Hur släktforskar du på MyHeritage?

Hur släktforskar du på MyHeritage?

Kommentarer2

MyHeritage erbjuder två olika sätt att släktforska. Antnigen kan man använda sig av vår programvara Family Tree Builder eller så kan man välja att släktforska direkt på vår hemsida.

De två olika sätten har olika fördelar och nackdelar, beroende på hur du föredrar att släktforska. Om du föredrar att släktforska tillsammans med dina släktingar, dela information, bilder och högtider online, så är vår hemsida det bästa alternativet för dig. Medan om du värderar att kunna fylla ditt träd med mycket information och vill hålla ditt träd för dig själv, på din dator, är Family Tree Builder ett bättre alternativ för dig.

Så nu till själva frågan. Hur släktforskar du på MyHeritage? Var med och svara nedan.


Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

 • Viveca Sylvén Kadesjö


  februari 9, 2012

  Varför kan man inte logga in på sin egen släktsida på en annan dator för att t ex visa någon not som jag har skrivit i min Family Tree Builder? Vad händer med mitt släktträd om min egen dator kraschar? Kan jag starta om igen då på en ny dator?

  • Sara


   februari 12, 2012

   Hej Viveca, när det kommer till frågor om Family Tree Builder rekommenderar jag dig att kontakta vår kundtjänst. Du kan skriva till dem på support@myheritage.com.

   Vänligen Sara