MyHeritage summerar 2011

MyHeritage summerar 2011

Kommentarer

Med ferierna bakom oss och 2012 i full igång, tar vi en snabb titt tillbaka på MyHeritages största nyheter från 2011.

Den 25 januari: Förbättringar av Smart Matches

I januari släpptes en förbättrad version av vår unika Smart Matches-teknik. Förbättringarna har gjort processen att upptäcka nya släktingar, från förr och nu, enklare än någonsin tidigare.

Den nionde februari: MyHeritage på 100 sekunder

I februari släppte vi en 100 sekunder lång video som visar hur MyHeritage fungerar. Även fast tanken var att videon snabbt skulle introducera MyHeritage för nya användare, har även erfarna MyHeritageanvändare hört av sig till oss och tackat för den pedagogiska videon.

Den första juni: Family Tree Builder 5.1 släpps

I början av juni såg vår senaste version av vår kostnadsfria programvara Family Tree Builder ljuset. De nya funktionerna inkluderade nya sätt att importera information till sitt träd från andra källor, en kraftfull enhetskontroll och nya förbättrade släkttavlorsdesigner, inklusive ett system som gör det möjligt att skriva ut släkttavlor professionellt.

Den sjunde juni: Bliscy-uppköpet

I juni 2011 förvärvade MyHeritage den polska släktforskningswebbsidan Bliscy. Med en uppskattad diaspora på omkring 15–20 miljoner människor över hela världen, hade detta uppköp stor betydelse för hur MyHeritagemedlemar med polska anor kunde upptäcka och forska om sina rötter.

Den sjätte juli: Släktmål lanseras

I juli lanserade MyHeritage släktmål. Släktmål tillåter familjemedlemmar att dela kostnaden för ett premium- eller premiumplusabonnemang. Den nya tjänsten har välkomnats med öppna armar av våra användare, och är tillika ett innovativt exempel på hur teknik kan göra social betalning mer tillgänglig.

Den fjärde augusti: MyHeritage tillgängligt på 37 olika språk

I augusti blev lettiska det trettiosjunde tillgängliga språket på vår hemsida. Detta är ett bevis på vårt engagemang att erbjuda global service till våra 60 miljoner användare över hela världen.

Den 29 augusti: 800 miljoner profiler och Family Graph API lanseras

I slutet av augusti hade MyHeritage för första gången fler än 800 miljoner profiler. Vi lanserade även Family Graph API, en världsnyhet som kommer att bidra till skapandet av fler webbapplikationer där familjer sätts i centrum för upplevelsen.

Den 12 september: MyHeritage tillgängligt på 38 olika språk

I mitten av september blev afrikaans det trettioåttonde språket tillgängligt på MyHeritage.se, och därmed stärktes vår ställning som det bästa valet av släkthistoriska tjänster globalt.

Den 20 september: BackupMyTree-uppköp

Sent i september lade vi till den webbaserade säkerhetskopieringstjänsten BackupMyTree till vår repertoar av tjänster. Tjänsten är lätthanterlig, och gör det enkelt för människor att säkerhetskopiera sin släktträdinformation online. Uppköpet är en del av våra pågående ansträngningar att öka utbudet av släktforskningstjänster som vi kan erbjuder till våra kunder över hela världen.

Den 23 november: FamilyLink- och WorldVitalRecords-uppköp

I november offentliggjordes MyHeritages uppköp av FamilyLink.com och WorldVitalRecords.com. FamilyLink var särskilt intressant för MyHeritage eftersom de har något som vi saknade: historiska dokument. Miljarder av dem! Kombinerat med MyHeritages +900 miljoner profiler, har dessa uppköpt ändrat vår profil, och släktforskningsmarknaden generellt.

15 december: MyHeritageapp för iPhone, iPad och Android släpps

Lagom till jul, i mitten av december lanserade vi en officiell MyHeritageapplikation för olika mobila enheter. Appen tillåter MyHeritageanvändare att utforska sina släktträd, fånga familjeögonblick för framtida generationer och hålla kontakten närsomhelst, varsomhelst.

Den 19 december: Automatisk dokumentssökningsresultat

I december meddelade vi även integrationen av automatiska dokumentssökningar från FamilyLink och WorldVitalRecords dokument direkt till släktplatsen på MyHeritage.se. Dessa automatiska sökningar gräver djupt bland miljarder tillgängliga dokument och meddelar användare om det finns matchningar mellan människor i deras träd och upptäckta dokument.

Den 22 december: Family Tree Builder 6 lanseras

Sent i december lanserade vi den senaste versionen av vår kostnadsfria programvara Family Tree Builder och i skriven stund har den laddats ner 29 771 610 gånger! Helt otroligt!

Den sista december: 100 000 mobilapplikationsnedladdningar

Vi avslutade året på topp, med 100 000 nedladdningar av vår mobilapp.

2011 var ett stort år för MyHeritage. Genom olika uppköp och nya produktlanseringar, har vi positionerat oss som en användbar hemsida för släktforskare över hela världen.

Vi jobbar hårt för att göra 2012 lika bra som det föregående året, med ännu fler spännande nyheter och produktlanseringar. Med det i åtanke, vill vi att du hör av dig till oss och berättar vilka nya produkter och tjänster som du vill att vi ska fokuserade på att skapa för att göra din MyHeritage pplevelse bättre. Lämna en kommentar här på bloggen, Twitter eller Facebook.

Slutligen skulle vi vilja tacka er, våra härliga MyHeritageanvändare för ert stöd. Vi ser fram emot ett fortsatt trevligt 2012.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej