Vi vill ha dina berättelser

Vi vill ha dina berättelser

MyHeritage är vi alltid intresserade av att höra era släktberättelser. Vi har som vana att publicera användarberättelser titt som tätt här på bloggen.

Tidigare på bloggen har ni kunnat läsa ett par användarberättelser. Vår första användarberättelse skrevs tidigt i höstas av Birgit Svensson. Ni har även kunnat läsa om Agneta Aglerts Smålandska rötter. Och nu senast kunde ni läsa om norska Mariann Slinninng Østad Andersen, som skrev om hur MyHeritage hjälper henne att släktforska, även fast hon inte är framför datorn.

Så om du har upptäckt några avlägsna släktingar genom MyHeritage. Eller återupptagit kontakten med någon släkting via vår hemsida. Eller har en annan trevlig eller intressant historia som du vill dela med dig av, e-posta den till oss på sara@myheritage.com. Vi är nyfikna att höra din berättelse och dela den här på bloggen.

Har du kanske någon Alla hjärtans dag-historia som du vill berätta? Den stora kärleksdagen  närmar sig och om du har något speciellt att berätta, är vi mer än villiga att lyssna.

Dessutom är det ett trevligt sätt för dig att dela dina erfarenheter av MyHeritage till andra användare!