Behöver din lokala förening släktforskningsmaterial?

Behöver din lokala förening släktforskningsmaterial?

Kommentarer

Lördagen den 17 mars är det Släktforskningens dag. Över hela landet kommer släktforskningsföreningar, hembygdsföreningar, bibliotek, arkiv och annan verksamhet att hålla öppet hus. Olika aktiviteter relaterade till släktforskning kommer att äga rum.

Släktforskning då, nu och i framtiden Hur ska jag släktforska och hur ska min släktforskning bevaras för framtiden? Källa: www.genealogi.se
Släktforskning då, nu och i framtiden. Hur ska jag släktforska och hur ska min släktforskning bevaras för framtiden? Källa: www.genealogi.se

Temat för årets dag är Släktforskning då, nu och i framtiden. Hur ska jag släktforska och hur ska min släktforskning bevaras för framtiden?

Släktforskningens dag är ett initiativ av Sveriges Släktforskarförbund och infaller varje år den tredje lördagen i mars. För mer information besök Sveriges Släktforskarförbunds hemsida.

Om du är aktiv i en släktforskningsförening, hembygdsförening eller annan verksamhet och vill kunna dela ut någon form av gåva till besökare, hjälper vi på MyHeritage gärna till med det. Kostnadsfritt så klart. Allt du behöver göra är att kontakta mig på sara@myheritage.com senast den 19 februari. Berätta lite om vad ni har för planer inför Släktforskningens dag och delge hur många besökare ni uppskattar kommer att komma, så skickar vi material till er.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej