MyHeritage gästar släktforskningsmässan RootsTech

MyHeritage gästar släktforskningsmässan RootsTech

RootsTechMedan många släktforskningsmässor för samman släktforskare för att lära, dela och samarbeta. För RootsTech, som börjar i dag i Salt Lake City, Utah och avslutas på lördag, samman teknikutvecklare och släktforskningskonsumenter. RootsTech är en fantastisk möjlighet för teknologer och släktforskare på alla nivåer att utbyta idéer, lära av varandra och hitta lösningar på släktforskningens många utmaningar.

Under mässans tre dagar ges släktforskare och genealoger möjlighet att lära sig om ny spännande teknik och verktyg för att förbättra deras forskningsupplevelse. Medan programmerare får möjlighet att utveckla sina färdigheter för att leverara nya applikationer och system. Mässans program erbjuder många intressanta föreläsningar och utställare. För att ta en närmare titt på programmet, klicka här.

Flera av MyHeritages medarbetare kommer att medverka på mässan, både som utställare, delegater och talare. MyHeritages grundare och vd Gilad Japhet kommer att tala på mässan. Han kommer att presentera ny spännande teknologi som snart kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida.

Vd Gilad Japhet - chefssläktforskare Daniel Horowitz – amerikanska släktforskningsrådgivare Schelly Talalay Dardasht
Gilad Japhet, Daniel Horowitz och Schelly och Talalay Dardasht

Även vår chefssläktforskare, Daniel Horowitz kommer att tala. Han kommer att tala om MyHeritages FamilyGraph API. Vår amerikanska släktforskningsrådgivare Schelly Talalay Dardashti är en av RootsTechs officiella bloggare. Våra amerikanska medarbetare kommer även att vara på plats.

Årets mässa är den andra i ordningen. Förra årets mässa hade fler än 3 000 registrerade besökare och 4 711 virtuella besökare. Nu återstår det att se om årets upplaga kommer att locka fler besökare.

Våra amerikanska medarbetare
Våra amerikanska medarbetare

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej