Har du en kärlekshistoria att dela med dig av?

Kommentarer
Alla hjärtans dag (bildkälla: wikipedia)
Alla hjärtans dag (bildkälla: Wikipedia)

I tusentals år har älskare uttryckt sin beundran på många olika sätt, men ingenting går upp emot det klassiska kärleksbrevet. De största kärlekshistorierna kommer inte från filmer eller böcker, utan från våra egna liv! MyHeritage skulle vilja ta del av dina släkthistorier som har med romantik att göra.

Kärlekshistorier är nödvändigtvis inte en typisk askungesaga eller tragisk Romeo och Julia historia. Vi hör fina ord i filmer och läser passionerade berättelser i våra favoritböcker, men ändå är ens egna historier om kärlek de bästa historierna. De är dessa som vi håller närmast hjärtat.

Hur träffades dina förfäder? Finns det ett unikt frieri, eller kanske en berättelse om att finna en förlorad kärlek i din släkt? Dela en berättelse med oss och vi kommer kanske att publicera den här på bloggen på själva alla hjärtans dag. Skicka ett e-postmeddelande till stories@myheritage.com eller dela din berättelse på Facebook, Twitter eller Google+. Eller varför inte i kommentarsfältet nedan?

Oavsett om det handlar om en hemlig beundrare, eller en livslång partner eller ett kärleksbrev. Så är det en romantisk skatt, ett uttryck för beundran och längtan efter lust och hängivenhet.

I takt med att alla hjärtans dag stundar den 14 februari, kommer jag ihåg vad barnboksförfattaren Theodor Seuss Geisel en gång sa: ”Du vet att du är kär när du inte kan somna eftersom verkligheten äntligen är bättre än dina drömmar”.

Kärlek är många saker och när vi upplever den, är varje ögonblick uppskattat. Det finns många minnen och berättelser bland våra släktingar.  Oavsett om det handlar om hur man träffade sin maka eller make, eller om ens förfäders romantiska berättelse, så är varje minne en stor kärleksberättelse i sig.

Vi ser fram emot att läsa dina gripande och förtrollande berättelser!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej