WDYTYA Live!: MyHeritage drar till London

WDYTYA Live!: MyHeritage drar till London

MyHeritage drar till London för att delta på släktforskningsmässan Who Do You Think You Are? LIVE, mellan den 22-24 februari.

Mässan kommer att hålla till på Olympia utställningshallar och under de tre dagarna erbjuds workshops, experttalare, utställare och mycket mer som kan vara till hjälp i din släktforskning. Kom och besök MyHeritage-teamet vid monter #842 och delta i några av våra spännande aktiviteter:

MyHeritages vd Gilad Japhet demonstrerar MyHeritages mobilapp vid WDYTYA 2012

MyHeritages vd Gilad Japhet demonstrerar MyHeritages mobilapp vid WDYTYA 2012

Tävlingar:

  • Kom till monter 842, berätta vilken släkting som du vill lära dig mer om och varför – varje dag kommer en lycklig vinnare få ett gratis årsabonnemang hos oss och obegränsad tillgång till MyHeritages digitala arkiv online – SuperSearch – med tillgång till över 4 miljarder historiska dokument och miljontals offentliga släktträd och tidningsartiklar.
  • Alla som införskaffar ett premium- eller premiumplusabonnemang i vår monter, kommer med i en utlottning och har chansen att vinna en timmes lång konsultation med en av våra släktforskningsexperter (du får 25 % rabatt när du införskaffar ett premiumabonnemang i vår monter – mer information nedan).

Förutom tävlingarna, sker följande aktiviteter i monter 842:

  • Vill du bygga ditt egna digitala släktträd? Vi kommer att visa hur man skapar en släktplats.
  • Bläddra genom miljontals dokument som: efterlysningsaffischer och gravstensbilder, med vår släktforskningssökmotor SuperSearch.
  • Har du laddat ned den senaste versionen av MyHeritages mobilapp till din iPhone, iPad eller Android? Kom till vår monter och visa oss att du har appen i din mobiltelefon och få en present. Har du inte appen på din mobiltelefon? Ladda ned den gratis från Apple App Store eller Google Play, så att du kan bygga och redigera ditt släktträd och ta med dig till släktarv med dig, var du än går.
  • Be någon av monters personal att ge dig rabattkoden som ger dig på 25 % rabatt när du köper ett premiumabonnemang.
  • Delta i våra kostnadsfria workshops, ledda av MyHeritages släktforskningsexperter i vår monter. Ämnen som kommer att tas upp: påbörja ett släktträd, fototaggning, Family Tree Builder, Smart Matches, Record Matches och släktnätverk.

Förutom detta kommer MyHeritages släktträdsexpert Daniel Horowitz hålla föreläsningen ”Grundläggande steg för släktforskning – hur kan jag påbörja mitt släktträd?” i rum SOG 3 klockan 12 lördagen den 23 februari.

MyHeritages släktforskningsexpert i Storbritannien, Laurence Harris, kommer att hålla föreläsningen ”Mina förfäder var judiska – tips om hur man spårar judiska förfäder” i rum SOG2 klockan 11 söndagen den 24 februari.

Biljetter till föreläsningarna är i förväg tillgängliga gratis i biljettförsäljningsområdet på golvplan.

Kom förbi och säg hej och träffa personal från MyHeritages-teamet:

  • Daniel Horowitz, MyHeritages chefssläktforskare
  • Laurence Harris, ansvarig för släktforskning i Storbritannien
  • Russ Wilding, ansvarig för innehåll

Du kan även hitta följande personer i monter #842: vår holländska medarbetare Denie Kasan, vår Nordenansvariga Sara Silander, tyska Karen Brandel Hägele och vår marknadschef Aaron Godfrey.

Kommer du besöka WDYTYA Live! i London? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan, eller på FacebookTwitter or Google+.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

  • Håkan Spångberg

    februari 20, 2013

    Detta verkar vara superintressant! Men varför meddela detta TVÅ dagar innan mässan!!!!!

    • Sara

      februari 27, 2013

      Hej Håkan,

      Vi lovar att annonsera vårt deltagande lite tidigare nästa år. Kan även meddela att Släktforskningens dagar närmar sig. Vi kommer att ställa ut på landsarkivet i Göteborg helgen den 16-17 mars.

      / Sara