Morsdagstävling: rikta strålkastarna mot din mor

Kommentarer

På söndag är det mors dag. Vi tar tillfället i akt, att tacka våra mödrar för allt de har gjort för oss genom åren, med en tävling. Mödrar har stor inverkan på våra liv. Många menar ju även att de vet bäst. Oavsett om det handlar om vår egen mor, en farmor, en moster eller syster, lämnar de bestående avtryck med de råd och den visdom som de har att dela med sig av. Mors dag Jag kommer ihåg när min egen mor brukade följa med mig på mina gymnastikträningar när jag var barn. Hon brukade sitta och titta på medan jag övade på att gå på tå och stå på händer. När träningen var slut, brukade vi gå därifrån tillsammans och jag kände mig så trygg tillsammans med henne. Den känslan av trygghet finns kvar hos mig än i dag.

Mödrar världen över har haft stor påverkan på våra liv. Det är viktigt att vi uppmärksammar och visar uppskattning för allt de gör för oss. Nu på söndag, den 26 maj, är det mors dag. Vi på MyHeritage tycker att alla mödrar förtjänar det bästa. Vi vill därför ge bort ett av våra premiumplusabonnemang till en av alla dessa mödrar.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att nominera en modersgestalt som har haft stor inverkan på dig och som du tycker är värd att vinna priset. Nomineringen ska inte vara längre än 10 ord och förklara varför du tycker att kvinnan du nominerar är värd att vinna priset. Nominera nedan, på Facebook, Google+ eller twittra oss nomineringen.

Vi kommer att publicera de bästa bidragen och vinnaren i ett specialinlägg efter mors dag.

Alla världens mödrar är viktiga. Låt oss ta tillfället i akt att rikta strålkastarna på några av dem.

Vi ser fram emot att läsa era nomineringar. Lycka till!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej