Vems gosedjur är det här?

Vems gosedjur är det här?

Kommentarer
Gosedjuret Glyn (Foto: Bristols flygplats)
Gosedjuret Glyn (Foto: Bristols flygplats)

I över ett års tid har personalen vid flygplatsen i Bristol försökt identifiera de två små flickorna på bilden. Eller snarare försökt hitta ättlingar till de två små flickorna. Sökandet påbörjades förra året när man hittade en plastpåse med en nallebjörn och det gamla fotografiet på flygplatsen. Personalen har sedan dess försökt att hitta ägaren till påsen, men utan framgång. De har till och med lagt upp en bild på gosedjuret på deras Facebooksida.

På fotografiet kan man se två söta små flickor; varav en håller i en nalle. På fotografiets baksida står det: ”vår älskade far”. Texten avslöjar även att flickorna heter Dora och Sonia. Och att nallen heter Glyn.

Det händer ofta att man som barn tappar bort sitt gosedjur. Jag hade ett gosedjur när jag var liten. Jag var så fäst vid det att mina föräldrar köpt ett par extra gosedjur av samma slag i fall jag skulle tappa bort den jag hade.

Dora, Sonia och Glyn (Foto: Bristols flygplats)
Dora, Sonia och Glyn (Foto: Bristols flygplats)

Det mest unika i det här fallet är att fotografiet är daterat 1918. Om Dora och Sonia fortfarande lever så är de runt hundra år gammal.

Glyn, hundraåringen som fortfarande finns kvar på flygplatsen är inte i toppform, men det är troligt att han har varit älskad i flera decennier och fått otaliga pussar och kramar av många. Du kanske vet vilka Sonia eller Dora är? Eller Glyn? Kontakta isåfall flygplatsen i Bristol! Klicka här för att besöka deras Facebooksida.

Har du ett gammalt gosedjur som funnits länge i släktens ägor? Vi är nyfikna på att höra mer! Du kan skicka din berättelse till sara@myheritage.com eller berätta mer i kommentarsfältet nedan.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej