Avslöjande historier: Gratis webbinarium med fotodetektiven

Avslöjande historier: Gratis webbinarium med fotodetektiven

Kommentarer

Foton är nyckeln till din släkthistoria. De ger oss möjlighet att få en inblick in i våra förfäders liv och personligheter.

Följ med Maureen Taylor, fotodetektiven, när hon visar dig hur du kan lära dig mer om din släkthistoria med hjälp av gamla fotografier i ett kostnadsfritt webbinarium.

Som fotokonservator, släktforskare, författare och fotoexpert, fokuserar Maureen på släktfotografier, historia och släktforskning.

Hon är en internationellt erkänd expert som hjälper till att lösa fotorelaterade släktmysterium och upptäcker historier bakom släktfotografierna.

Gamla släktfotografier innehåller många ledtrådar till hemligheter om vårt förflutna. Anmäl dig till det kostnadsfria webbinariet för att ta reda på hur du kan hitta släkthemligheter med hjälp av Maureen Taylors tips. OBS! Webbinariet hålls på engelska.

Datum: onsdagen den 21 augusti 2013

Tid: 20.00–21.00.

Här registerar du dig kostnadsfritt: http://bit.ly/1aPcS3Q

Har du frågor som du skulle vilja få svar på? Skriv dem i kommentarsfältet nedan och vi kommer att ta upp dem i vårt webbinarium.

Du får mer än gärna ”gilla det här inlägget”. Dela det med dina vänner så att de också kan delta – webbinariet är öppet för alla.

Missa inte chansen att lära dig tillvägagångssätten som kan göra det möjligt för dig att upptäcka mer om ditt släktarv. Vi ser fram emot att träffa dig på nätet!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

 • Anette Eklund


  augusti 17, 2013

  Varför på engelska ? 🙁
  Tror att de flesta av oss som släktforskar är i 60-årsåldern och inte alla som läst engelska i skolan ens av de som är 65+

  • Sara


   augusti 19, 2013

   Hej Anette,

   Du har helt rätt i det du säger.

   Just det här webbinariet kommer att hållas på engelska, men vi kommer att hålla flera på svenska under hösten. Och vi har redan hållit ett på svenska. Här är en länk till inspelningen av det: http:se.blog.myheritage.com/2013/07/inspelning-ta-din-slaktforskning-till-nya-hojder/.

   Vänligen Sara