Så här lägger du till personer i ditt webbträd

Kommentarer

Du skapar grunden till ditt webbträd på MyHeritage.se när du registrerar dig på vår webbplats och skriver in ditt namn och dina föräldrars namn.

Om du vill fortsätta arbetet med ditt släktträd direkt online genom att lägga till fler personer och mer information kan du enkelt göra det.

Så här går du tillväga:

Klicka på fliken ”släktträd” för att nå ditt webbträd.

1. Klicka på plustecknet under en profil för att lägga till en närstående person. Det är med det här tillvägagångssättet du får ditt släktträd att växa i antal.

Klicka på plustecknet.
1. Klicka på plustecknet.

2. Så här ser det ut efter att du har klickat på plustecknet. Du kommer till en profil och kan lägga till närstående personer till den profilen.

Lägg till en ny profil i släktträdet.
2. Lägg till en ny profil i släktträdet.

3. Vill du lägga till mer information klickar du direkt på profilen och kommer hit. Klickar du på pensymbolen får du möjlighet att skriva in ännu mer information.

Klicka på pensymbolen
3. Klicka på pensymbolen.

4. Då landar du här och kan skriva in personuppgifter. Vill du lägga till ytterligare information kan du göra det genom att klicka på ” Redigera mer (bio, mer fakta…)”.

Klicka dig vidare via "Redigera mer (bio, mer fakta...)".
4. Klicka dig vidare via "Redigera mer (bio, mer fakta...)".

5. Här kan du skriva mer utförlig information om personen. Biografi, livshändelser, källcitering och så vidare.

Använd dig av menyn till vänster.
5. Använd dig av menyn till vänster.

Om du är nyfiken på att lära dig mer om hur man släktforskar med MyHeritage är du välkommen att delta vid vår onlinekurs i släktforskning nu på tisdag (den 25 mars) klockan 19.00. Kursen är gratis och du kan registrera dig här:  https://www4.gotomeeting.com/register/775743039

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej