Video: Family Tree Builder

Video: Family Tree Builder

Kommentarer

Vi är väldigt stolta över vår programvara Family Tree Builder. Så stolta att vi har skapat en drygt två minuter lång video om det.

Videon visar hur enkelt det är att arbeta med programmet, att man kan göra upptäckter med hjälp av våra matchningstekniker, visa upp sin forskning med hjälp av olika släkttavlor, kartor och fotoalbum. Programmet kan även hjälpa en att komma igång, eller vidare, med sin forskning. Och ger en trygg plats att bevara sin släktforskning. Och mycket mer.

Videon är på engelska med svensk text.

Om du vill ta reda om mer om Family Tree Builder (på svenska) rekommenderar jag dig att delta vid vår onlinekurs om just Family Tree Builder måndagen den 26 maj klockan 19.00. Mer information hittar du här.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej