Par dog med 4 timmars mellanrum – efter att ha varit gifta i 62 år

Kommentarer1

Kärleken höll tills döden skilde dem åt. Nästan på minuten. Ett par i Kalifornien dog fyra timmar efter varandra. De har då varit gifta i 62 år. De var tillsammans in i det sista och somnade in omringade av sina släktingars vakande ögon. Det är svårt att inte beröras av denna kärlekshistoria.

Foto: CC BY 2.0, Candida Performa
Foto: CC BY 2.0, Candida Performa

Don och Maxine Simpsons kärlekshistoria började när de träffades i en bowlinghall i slutet av 40-talet. De upptäckte att de hade många intressen gemensamt och gifte sig några år senare. De reste jorden runt tillsammans och adopterade två söner.


Början till slutet skedde för drygt två veckor sedan. Maxine var i slutskedet av en lång kamp mot cancer och när Don ramlade och blev inlagd på sjukhus förstod de närmast anhöriga att det åldrade kärleksparet inte hade långt kvar att leva.

De såg till att Don och Maxine placerades sida vid sida i varsin säng hemma hos ett av barnbarnen. In i de sista var de tillsammans och höll varandras hand. Maxine somnade in först och när hennes kropp bars ut ur huset somnade Don in. Fyra timmar senare.

De gjort allt tillsammans och avslutade även sina liv ihop. Ett vackert slut på en lång kärlekshistoria. Har du några spektakulära kärlekshistorier i ditt släktträd? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan eller på vår Facebooksida.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

  • Lars Mattisson


    augusti 16, 2014

    True Love !