89-årig mormor lyser som brudtärna på barnbarnets bröllop

Kommentarer

Du är aldrig för gammal för att vara brudtärna!

Det vet Betty Govern, oftast kallad, ”nana Betty” allt om. Med sina 89 år var hon en strålande brudtärna på sitt barnbarn Christine Quinns bröllop. Hon stal showen i sin festklänning och bukett.

Bildkälla: Sweetwater Portraits
En strålande vacker nana Betty. Bildkälla: Sweetwater Portraits

Läs vidare: Har du koll på vilket bröllopsjubileum som är satinbröllop? Här har du hela listan: Uppmärksamma viktiga dagar.

För bruden Christine var det självklart att hedra sin mormor på sin stora dag, för hennes mormor är en av hennes bästa vänner. ”Vi lever inte nära varandra, men vi har fortsatt att göra det till en grej att spendera så mycket tid som möjligt ihop”, berättar Christine för den amerikanska tidningen Huffington Post.

”Min mormor har mycket humor och en otrolig syn på livet som jag försöker efterlikna varje dag. Alla älskar henne.” Enligt uppgift höll nana Betty tal vid bröllopet och sa följande minnesvärda ord: ”Du är lika gammal som du känner dig och jag känner mig ung i dag!”

Mormor och barnbarn på hennes stora dag. Bildkälla: Sweetwater Portraits
Bruden med alla sina tärnor. Bildkälla: Sweetwater Portraits

Christine frågade sin mormor om hon ville vara brudtärna ett par månader innan bröllopet: ”Så hon inte skulle hinna tänka över det allt för mycket”. Men Christine var inte säker på att hennes mormor skulle tacka ja för att hon är ödmjuk och vill aldrig vara i centrum för uppmärksamheten. ”Tio gånger frågade hon mig: ‘är du riktigt säker?‘ ‘Och varför skulle du vilja ha en gammal dam som brudtärna?‘ Men hon är ju hur vacker som helst! Titta bara på bilderna!”

Cristine med sin mormor. Bildkälla: Sweetwater Portraits
Cristine med sin mormor. Bildkälla: Sweetwater Portraits

Har du släktingar som varit brudtärnor eller bestman på ditt bröllop? Eller har du haft en hedrande rollen på en släktings bröllop? Hur upplevde du det? Berätta för oss!

Källa: The Huffington Post

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej