Presentation Family Tree Builder 8.0

Presentation Family Tree Builder 8.0

Kommentarer3

Vi är glada att tillkännage lanseringen av en ny version av vår populära fria programvara, Family Tree Builder (FTB). Nya versionen 8.0 har alla de funktioner som du känner till och gillar, med en helt omskriven intern infrastruktur som lägger till stöd för mycket stora familjeträd (upp till 500.000 personer), och ger bättre prestanda.

Medan andra företag stänger ner sina släktprogram, får vår lanseringen av en ny version den här veckan – efter två års utveckling – tala för sig själv. MyHeritage är nu det enda släktforskningsprogram som finns med hel trädsynkronisering till en funktionsrik hemsida och mobilappen.

Hämta Family Tree Builder 8.0 GRATIS nu.Version 8.0 är mycket lik den tidigare släppta versionen 7.0, men med en helt ny ”motor under huven”. Under en period av två år har vi arbetat hårt för att bygga en ny ram för programvaran, utformad för att ge bästa prestanda och upplevelse för våra användare och för att stödja förbättringar i framtiden. Den innehåller alla Family Tree Builder omtyckta funktioner från tidigare versioner såsom Sync med MyHeritage, Smart Matcher ™, Record Matcher, konsistens-kontroll, diagram, kartor, bok-rapporter och mycket mer. Version 8.0 finns tillgängligt för Windows och Mac- versionen kommer att tillhandahållas under de närmaste veckorna.

MyHeritage Family Tree Builder 8.0

Vi har just avslutat ett framgångsrikt betaprogram av version 8.0 med en stor mängd testanvändare. Återkopplingen var entusiastisk, och med hjälp av betatestare, kunde vi slutföra den sista finjusteringen av den nya versionen.

Den nya versionen är mycket snabbare och mer känslig: träd på upp till hundratusentals individer stöds nu, och de laddar mycket snabbt. Filformatet har förändrats: version 8.0 projekt använder nu en .ftb förlängning i stället för .zed och .zed används av tidigare versioner. Version 8.0 kan laddas från projekt som produceras av tidigare versioner, och kan även importera GEDCOM och släktforsknings-filer som används av andra program (till exempel Family Tree Maker®). Men observera att projektfiler som skapats i version 8.0 inte kan öppnas av version 7.0 eller tidigare. När du uppgraderar till version 8.0 från tidigare versioner, kommer Family Tree Builder behålla en kopia av dina projekt i fd format, för säkerhets skull.

Family Tree Builder 8.0 ger förbättrad dataintegritet. Detta innebär att förändringar nu sparas omedelbart och smidigt när du gör dem, utan att behöva klicka på knappen ”Spara” längre. Chanserna för dataförlust när du arbetar på ditt släktträd är nu extremt liten.

Medan i version 7.0 vi belastade hela databasen (all information för projektet) till minnet när du öppnar ett projekt, version 8.0 använder en lokal databas och belastar minnet endast med vad som för närvarande är nödvändigt och inte hela databasen. Detta tar upp mindre minne, vilket gör Family Tree Builder snabbare och effektivare. Det ökar också programmets skalbarhet och vad den totala storleken av projektet klarar är nu mycket större.

Family Tree Builder utvecklingslaget (klicka för större bild) vann första pris i MyHeritage årliga kostymtävling. Laget var utklädda som skogshuggare - en ordlekshänvisning till deras framgångsrika projekt för att utföra loggning (betyder även

Vårt Family Tree Builder-team kommer att fortsätta att arbeta med Family Tree Builder för att utvecklas i framtiden, lägga till nya funktioner och göra förbättringar, baserad på den nya infrastrukturen som infördes i version 8.0. Vi kommer att fortsätta att förse användare som gillar kraft och bekvämlighet med datorprogramvaran med ett idealiskt verktyg för att ta fram sitt släktträd och främja deras släktforskning, medan synkroniseringen tillåter dem att också dra nytta av att ha sina data online och tillgänglig i en mobilapp .
Vad händer härnäst? I vår nästa utgåva, planerar vi att lägga till användbara funktioner såsom ångra / gör om alternativ, ett ännu snabbare synk med webbsajter, snabba upptäckter ™ i Family Tree Builder och mycket mer.

Vi hoppas att du kommer att njuta av att använda den nya versionen av Family Tree Builder. Ladda ner den idag. Om du stöter på några problem, vänligen meddela oss och vi kommer att fixa och förbättra.

Mycket nöje,
MyHeritage team

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

 • Bengt Samuel Forsberg


  mars 20, 2016

  Gratulerar till ett bra arbete.
  /Bengt Samuel

  • Sara


   mars 27, 2016

   Tack! MVH/ Sofie

 • Christer Löfman


  augusti 30, 2016

  Gratulerar!
  Det jag (fortfarande) saknar är, att min verision av urvalsyn skulle sparas (bredare fönster för urvalsvy och mina ändringar i kolumnernas bredd) när jag stänger programmet.
  Nu återställs startfönstret alltid.
  mvh. Christer