Du är inbjuden till MyHeritages internationella användarkonferens!

Kommentarer

Vi har glädjen att meddela att registreringen nu är öppen för MyHeritage LIVE – vår första internationella konferens!

MyHeritage LIVE kommer att äga rum helgen den 2-4 november 2018 i Oslo, Norge och vi vill mer än gärna se dig där.

Registrera dig nu.

Det är öppet för alla, från var som helst i världen, som vill lära sig mer om MyHeritage – inklusive personer med abonnemang, DNA-kunder, personer med gratis baskonto och personer som inte har använt MyHeritage ännu men vill veta mer.

Konferensen kommer att innehålla en nyckelföreläsning av MyHeritages Grundare och VD, Gilad Japhet, internationella gästföreläsare och föreläsningar från ledande MyHeritage-anställda. Det kommer att finnas tre inriktningar: släktforskning, DNA och praktiska seminarier, utformade för att passa alla nivåer av erfarenhet, plus gott om möjligheter att ställa frågor och träffa andra MyHeritage-användare.

Biljetter inkluderar mottagning på fredag kväll, föreläsningar och alla konferenssammanträden. De inkluderar även lunch och kaffepauser på lördag och söndag samt tillträde till den exklusiva MyHeritage LIVE-festen på lördag kväll. Utrymmet är begränsat, så boka din plats SNARAST MÖJLIGT innan Early Bird-rabatten upphör!

För en lista över närliggande hotell, detaljer om hur du kommer till arenan från Oslo flygplats och annan information, se FAQs på MyHeritage LIVE-webbplatsen.

Vi ser fram emot att ses i Oslo!

MyHeritage LIVE 2018-konferensteamet

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej