10 skäl att komma till Oslo och delta i MyHeritage LIVE!

Nu är det bara sex veckor kvar till vår första användarkonferens, MyHeritage LIVE. Den kommer att hållas i Oslo, Norge, november 2-4, 2018. Konferensen är öppen för alla som vill lära sig mer om MyHeritage.

Det finns fortfarande tid kvar att utnytta vår Early Bird-rabatt, fram till 24 september 2018!

Registrera dig nu!

Här är tio anledningar till att åka till Oslo och delta i konferensen med oss!

1) Vi har utarbetat ett attraktivt schema med samtal av både MyHeritage-personal och världsberömda experter inom släktforskning och DNA. Läs mer om våra föreläsare r. Här är några ord från Geoff Rasmussen, en av våra föreläsare:

2) Ta tillfället i akt att utforska ditt norska arv. Besök montrar på MyHeritage LIVE presenterade av Slekt og Data / The Genealogy Society of Norway, Norsk Slektshistorisk Forening / The Norwegian Genealogical Society, och Genit AS. Eller besök Norges nationalarkiv av läsrum i staden. Norges nationalarkiv omfattar riksdagsarkivet i Oslo och åtta regionala statsarkiv runt om i landet.

3) Upptäck närliggande natur med fantastiska promenadtillfällen i skogen, inte lång från stadens centrum.
Forests - MyHeritage LIVE Oslo

4) Oslo har ett pulserande kulturliv. Det finns många spännande museer att besöka. Oslo har också en av Europas mest spännande musikscener. Missa inte Oslo World Music Festival som pågår samtidigt som MyHeritage LIVE-konferensen.

5) Utforska enastående modern arkitektur runtom i hela staden.
Modern architecture - MyHeritage LIVE Oslo

6) Njut av billiga flygbiljetter och boende genom att resa under lågsäsong. Konferensen tar plats på Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Hotellet ligger i centrala Oslo, nära Kungliga slottet och dess magnifika trädgårdar.

7) Smaka på det nordiska köket med ett stort utbud av vibrerande restauranger, kaféer och barer. Prova den trestjärniga Michelin-restaurangen och fenomenet Maaemo, där de bara använder norska ingredienser!

Nordic Cuisine - MyHeritage LIVE Oslo

8) Lär dig av MyHeritage-teamet var MyHeritage och familjehistorieindustrin är på väg, samt lyssna på nyckeltal från grundare och VD Gilad Japhet.

Gilad Japhet - MyHeritage LIVE Oslo

9) Träffa med andra användare av MyHeritage från hela världen.

10) Svenska Christina Sagersten kommer att föreläsa om att hitta okänd fader/familj! Läs hennes gästinlägg om ämnet.

Vi ser fram emot att träffa dig på MyHeritage LIVE, från november 2-4, 2018. Registrera dig idag och boka din plats!