MyHeritage LIVE användarkonferens – Fokus: föreläsare

Kommentarer

Nedräkningen till MyHeritage LIVE 2018 är nu på högvarv!

MyHeritage Live är vår första användarkonferens, den äger rum nu i helgen den 2-4 november 2018 i Oslo, Norge. MyHeritage LIVE presenterar föreläsningar och praktiska workshops ledda av internationellt kända talare inom släktforskning och DNA.

Registrera dig nu till MyHeritage LIVE.

Läs mer om några av de världsledande genealoger och DNA-experter som du kommer att möta på MyHeritage Live:
MyHeritage LIVE Conference Speaker: Gilad Japhet

Gilad Japhet – Grundare och VD, MyHeritage

Gilad Japhet är grundare och VD för MyHeritage. Förutom att vara en framgångsrik israelisk entreprenör, har Gilad också varit en entusiastisk familjehistoriker i nästan hela sitt liv. Som den erfarne släktforskare han är, leder Gilad MyHeritage med en unik vision, passion och expertis. Missa inte den unika möjligheten att lyssna på hans tal på MyHeritage LIVE.

MyHeritage LIVE Conference Speaker: Roberta EstesRoberta Estes – Grundare, DNAeXplained

Roberta Estes har varit en professionell vetenskapskvinna och företagsägare i över 25 år, samt en besatt släktforskare sedan 1978. År 2005, bildade hon DNAeXplain, som återspeglade hennes intresse och expertis inom genetik för släktforskning, ett företag som tillhandahåller individuell analys av DNA-resultat och genealogiskt bistånd. Hon ser fram emot att träffa dig i Oslo: ”Det ska bli så spännande att se mina gamla vänner och även skapa nya. Jag deltar eller föreläser endast vid ett par konferenser varje år, så jag väljer noggrant. Jag hoppas att vi ses i Oslo.MyHeritage LIVE Conference Speaker: Thomas MacEntee

Thomas MacEntee – Grundare, Riklig Släktforskning

Thomas MacEntee är en professionell släktforskare samt bloggare, pedagog, författare, online community builder och mer. Han startade sin egen släktforskningsrelaterade verksamhet som heter High Definition Genealogy och har också skapat en onlinegrupp med över 3000 familjehistoriska bloggare, som kallas GeneaBloggers.

MyHeritage LIVE Conference Speaker: Lisa Louise CookeLisa Louise Cooke – Grundare, Släktforskningspärlor

Lisa Louise Cooke är grundare av släktforskningspärlor, ett släktforsknings- och familjehistoriskt multimedieföretag. Hon är producent och värdinna för ”Genealogy Gems Podcast”, en populär online-genealogi audio show, liksom ”Podcast för familjehistoria: Genealogy Made Easy”. Hennes podcast-episoder erbjuder släktforskning, forskningsstrategier, expertintervjuer och inspiration till släktforskare. Hon är också författare till en mängd olika multimediamaterial, bland annat ”The Genealogist’s Google Toolbox.” Hon är också fru till Bill, stolt mor till tre döttrar och mormor. Hon är stolt över att föreläsa på MyHeritage LIVE: ”Om du vill bli global med din släktforskning, är MyHeritage LIVE-konferensen perfekt för dig!”

MyHeritage LIVE Conference Speaker: Prof. Yaniv Erlich

Prof. Yaniv Erlich – Forskningschef, MyHeritage

Professor Yaniv Erlich,forskningschef på MyHeritage, är en DNA superstar. Han är chef för MyHeritages vetenskapsteam. Yaniv har en B.Sc. i Computational Neuroscience med den högsta distinktionen från Tel Aviv University och en Ph.D. i genomics från Cold Spring Harbor Laboratory. Han har varit docent i datavetenskap vid Columbia University. Under sina år med forskning har Yaniv gjort banbrytande upptäckter inom genetik och haft en global påverkan inom DNA.

MyHeritage LIVE Conference Speaker: Geoff Rasmussen

Geoff Rasmussen – Grundare och värd, Legacy Family Tree Webinars

Geoff Rasmussen är far till fyra spirande släktforskare. Han tog examen i genealogi och familjehistoria från Brigham Young University och har arbetat som direktör och vice ordförande i Utah Genealogical Association. Han är en dynamisk föreläsare i släktforskning inom alla former av släktforskningsteknik och som värd för Legacy Family Tree-webinarier, har han föreläst virtuellt till nästan 100 olika länder. Geoff har också författat böcker, videor, artiklar och webbplatser och han utvecklar programmet Legacy Family Tree. Geoff hoppas på att träffa dig på konferensen: ”Ser fram emot detta! Alla är inbjudna!”

MyHeritage LIVE Conference Speaker: Diahan SouthardDiahan Southard – Din DNA-guide

Som mikrobiologistudent, arbetade Diahan Southard före och efter sin examen för Sorenson Molecular Genealogy Foundation. Att växa upp med den spirande genetiska släktforskningsindustrin leder henne till sin nuvarande position i Din DNA-guide. Där erbjuder Diahan personliga interaktiva erfarenheter för att hjälpa individer och familjer att tolka sina genetiska resultat i samband med deras genealogiska information. Hennes föreläsningar är alltid roliga, optimala och fulla av energi. Hon har en passion för genetisk släktforskning, en äkta kärlek till människor, och en gåva att göra det tekniska förståeligt.

MyHeritage LIVE Conference Speaker: Dick Eastman

Dick Eastman – Grundare, Eastman’s Online Genealogy Newsletter

Dick Eastman är ett av de mest kända namnen i släktforskningsvärlden. Han har varit inblandad i släktforskning i mer än 30 år efter att ha kommit från dataindustrin och arbetat med hårdvara, mjukvara och ledande befattningar. Som en pionjärbloggare i släktforskning använder han teknologi för att förbättra din familjehistoriska erfarenhet.

Christina Sagersten – Svensk genealogist och grundare av Finding Family

MyHeritage LIVE speaker

Christina Sagersten är en av Sveriges ledande genetiska släktforskare. Hon är en högt ansedd föreläsare och utbildare som har gjort det till sitt livsuppdrag att hjälpa alla att upptäcka sitt arv, oavsett om de är 7 eller 77 år gamla. Som grundare av Finding Family använder Christina traditionell släktforskning i kombination med det senaste inom DNA-teknik för att hjälpa människor att hitta sin biologiska familj. Hennes bästa dagar på jobbet är när hon kan hjälpa någon att hitta sina biologiska föräldrar/ sin biologiska förälder.

Vidar Øverlie – Norsk genealogist and bloggare

MyHeritage LIVEVidar Øverlie är Norges premiärsläktforskare och bloggare. Han har bedrivit släktforskning i mer än 50 år och är en ansedd medlem i släktforskningsföreningar i Norge, USA, Nya Zeeland och Sverige. Förutom sin släktforskningsblogg, vidars slektsblogg, är han en välkänd föreläsare i  släktforskning i organisationer och skolor. Han har tillägnad sina pensionsår för att hjälpa människor i Norge, USA och Nya Zeeland att forska i sina familjehistorier.

Registrera dig idag och försäkra dig om en plats.

Om du inte kan komma till MyHeritage LIVE användarkonferensen personligen, kommer vi att live streama släktforsknings- och DNA-inriktningarna på nätet! Besök live2018.myheritage.com, det börjar 9:00 den 3 november, Oslo-tid. Lär dig om det senaste inom genealogi och DNA!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej