MyHeritage LIVE är i full gång!

Kommentarer

MyHeritage LIVE, vår första internationella konferens är i full gång! Helgen 2-4 november i Oslo, Norge pågår MyHeritages första användarkonferens.

Vi är så glada att välkomna de hundratals MyHeritage-användare från hela världen som har flugit till Oslo för denna speciella händelse. Deltagare har möjlighet att lära sig allt det senaste inom släktforskning och DNA från världsberömda föreläsare, ställa frågor, utöka sin kunskapsbas och ge feedback. De kommer att träffa andra MyHeritage-användare och  mingla med MyHeritage-personal och experter.

Om du inte har kunnat delta personligen i år är vi glada att kunna meddela att vi kommer att erbjuda en live-stream av våra släktforsknings- och DNA-föreläsningar. Vi vill se till att varje MyHeritage-användare kan dra nytta av all expertrådgivning och DNA-uppdateringar som delas i helgen.

Live Streaming

Från och med den 3 november kl 9:00 Oslo-tid har du möjlighet att välja att streama antingen vår DNA eller släktforskning via MyHeritage LIVE-webbplatsen: live2018.myheritage.com. Var noga med att titta på konferensschemat för att planera i enlighet med detta. Om du behöver hjälp med att beräkna tidsskillnaden i din lokala tidszon kan du använda en tidszonomvandlare.

Förutom alla föreläsningar som levereras direkt kommer det att finnas gott om spännande tillkännagivanden och överraskningar. Håll dig uppdaterad genom att följa hashtag # MHLIVE2018 på Facebook ta del av konferensen.

Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken föreläsning som var din favorit!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej