Dela dina jultraditioner och du får en chans att vinna!

Kommentarer

Jultraditioner som upprepas år efter år lämnar varaktiga intryck och skapar speciella minnen som varar för livet. Vissa traditioner som är vanliga idag har funnits i tusentals år i en eller annan form. Julens tolv dagar, presentgivande och att sjunga julsånger har spårats tillbaka till så tidigt som Mesopotamiska tider.

Familjer världen över firar många av samma jultraditioner. Många är bekanta med traditioner som att skicka julkort till vänner och släktingar, dekorera vintergröna granar inne i huset och ge gåvor under helgen, men varje familj har ett eget speciellt sätt att fira, med olika vändningar.

Inför denna helg vill vi höra om din familjs jultraditioner och hur de började! Vad betyder helgdagarna för dig och din familj?

Berätta historien bakom dina traditioner, och lägg till bilder! Låt oss veta i kommentarerna nedan eller skriv till oss på stories@myheritage.com senast den 16 december 2018, med din historia.

Vi väljer våra tre favoriter som kommer att vinna MyHeritage DNA kits och vi kommer också att dela några av de andra historierna på vår blogg.

Vi ser fram emot att läsa om dina familjetraditioner!

Lycka till!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej