Gratis äktenskapsregister för Alla hjärtans dag!

Kommentarer

Känner du till dina förfäders kärlekshistorier? Hur möttes dina far-eller morföräldrar och hur lärde de känna varandra? För att uppmärksamma Alla hjärtans dag ger vi fri tillgång till kärleksrelaterade dokument i vår massiva historiska arkivsamling under 10-22 februari. Inget dataabonnemang krävs, så du kan söka i alla amerikanska stater samt europeiska och globala samlingar efter dina förfäders äktenskapsregister!

Sök gratis äktenskapsregister på SuperSearch ™ 

Äktenskapsregister är viktiga inom släktforskning då de innehåller inte bara information om bruden, brudgummen och deras hemvist när äktenskapet inträffade utan de innehåller ofta ytterligare information som födelsedatum, födelseplatser, yrken och religiösa tillhörigheter. Ofta kommer ett äktenskapslicens också att innehålla information om bruden och brudgummens föräldrar, inklusive deras namn och födelseort. Varje stat och land har olika krav på den informationen, så olika register har varierande data.

♥ ♥ Vi önskar er en glad alla hjärtans dag! ♥ ♥

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej