Vinn biljetter till MyHeritage LIVE

Kommentarer

Den andra MyHeritage-användarkonferensen, MyHeritage LIVE 2019, kommer att äga rum 6-8 september 2019 i Amsterdam, Nederländerna. Hundratals familjehistoriska entusiaster från hela världen kommer att samlas för en helg med upplysande släktforskning och DNA-föreläsningar samt praktiska seminarier.

Sedan eventet meddelades förra månaden fylls platserna upp i snabb takt och MyHeritage-användarna är förväntansfulla!

Några av de internationella föreläsarna på MyHeritage LIVE (Klicka för zoom).

En lycklig vinnare kommer att få ett par biljetter till MyHeritage LIVE GRATIS!

Kommenta nedan eller på Facebook på MyHeritage Sverige-sidan, senast den 31 mars, och låt oss veta varför du vill komma till konferensen. Vi kommer att välja ut en vinnare för de fria biljetterna och de kommer att få ett meddelande via e-post.

Varför vill du delta i MyHeritage LIVE?

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej