Ny uppdatering för MyHeritage Mobilapp

Kommentarer

MyHeritage mobilapp gör det enklare än någonsin att utforska och dela din familjhistoria då du är på resande fot. Om du inte har MyHeritage mobilapp, ladda ner den här. Den är tillgänglig för iOS och Android, för både smartphones och surfplattor.

Vi är glada att meddela om flera nya funktioner i MyHeritage-mobilapp för att hjälpa dig att förbättra din familjehistoriska forskning. Bland de nyligen introducerade funktionerna är Family Timelines, möjligheten att visa familjeträd som du är matchad med, möjligheten att välja vilken information du extraherar från Smart Matches ™, en förbättrad forskningssida och mer.

Guy Tsype, vår produktchef och ansvarig för MyHeritage mobilapp, håller ett webinar på Legacy Family Tree Webinars, som beskriver alla nya funktioner i detalj:

Family Timelines

Upplev familjens historia på ett speciellt sätt med Family Timelines. Från vilken som helst profil i släktträdet, kan du klicka på klockikonen längst upp till höger. Du kommer då att kunna utforska den släktingens tidslinje och bläddra igenom den personens familjehistoria. Det är ett roligt sätt att visa upp och lyfta fram familjemedlemmar och deras resor.

mobilapp mobilapp

Ju fler händelser och fakta med datum du lägger till på släktingar i ditt släktträd, desto rikare blir tidslinjen för familjen. Familjens tidslinje är för närvarande endast tillgänglig för smartphones (ännu inte på iPads och surfplattor).

Extrahera information från Smart Matches

På samma sätt som på MyHeritage-sajten, kan du nu välja vilka bitar av användbar information som ska extraheras från matchen till ditt träd, efter att ha granskat och bekräftat en match, istället för att kopiera allt. Denna funktion har haft hög efterfrågan, eftersom många erfarna släktforskare föredrar att extrahera information från matchningar manuellt.

Forskning

Vi har helt uppdaterat våra söksidor i mobilappen för att hjälpa dig att utforska dina förfäders liv genom miljarder historiska poster.

Som standard kommer din sökning att utföras bland alla poster som finns i SuperSearch. Välj ”Aktivera avancerad sökning” för att ytterligare förbättra din sökning.

Du kan klicka på fliken ”Efter samling” för att bläddra igenom våra samlingar eller söka efter en viss dokumentsamling. Om du väljer en samling kan du söka efter poster i den specifika samlingen.

Se andra träd

När du har granskat en match, lade vi till möjligheten att se det släktträd som du matchades med så att du enkelt kan jämföra de två träden och granska ny information. Du kan komma åt den här funktionen via Smart Matches ™ eller DNA-matchningar.

Dela foton

Hittills har du bara kunnat lägga till foton på din familjs webbplats direkt via MyHeritage-appen. Vi har lagt till möjligheten att ladda upp bilder på MyHeritage från några av de mest populära apparna för bilddelning och redigering. När du pekar på ett foto använder du delningsknappen för att välja MyHeritage-appen. MyHeritage-widgeten kommer att dyka upp och du kommer att bli ombedd att lägga till en valfri titel på fotot eller bilderna. Då kan du ladda upp fotot eller fotona till en person i släktträdet eller till ett visst fotoalbum.

Med MyHeritage App kommer du aldrig att missa en spännande upptäckt. Ladda ner det nu och börja använda det idag. Vi har många nya funktioner planerade för kommande utgåvor, så håll dig uppdaterad!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej