MyHeritage In Color™ är nu gratis och obegränsat under en månad!

Kommentarer

Från och med idag låser vi upp MyHeritage In Color™ för obegränsad användning för att ge människor som är isolerade hemma, ett roligt sätt att passera tiden och njuta av släktforskning. Färglagda foton kan delas med hela familjen och kan hjälpa dig att se dina historiska familjefoton på ett helt nytt sätt, och framhäver aspekter du kanske inte har lagt märke till tidigare. Många av våra användare har upplevt funktionen som beroendeframkallande – vissa har rapporterat att det har hållit dem uppe till sent på natten och de färglägger alla svartvita foton som de kan få tag på!

Vanligtvis kan endast 10 foton färgläggas av användare som inte har ett komplett abonnemang, men nu kan du färglägga så många bilder du vill, gratis, fram till 22 april 2020.

Vi inbjuder dig att ta ut dina album med släktfoton och delta i det roliga. Färglägg alla dina svartvita foton, gratis för en begränsad tid, på www.myheritage.se/incolor. Om dina foton är inlagda i gamla album och inte har digitaliserats än, är detta en bra tid att skanna dem med MyHeritage gratis mobilapp och ladda upp dem till MyHeritage bredvid ditt släktträd. Om de redan finns på MyHeritage kan du färglägga varje foto genom att besöka det på din släktplats eller via MyHeritage mobilapp. Vårt tidigare blogginlägg förklarar hur man gör detta.

Dela dina färglagda foton och delta i tävling

Under den kommande månaden kommer alla som delar sina färglagda foton på Twitter, Facebook eller Instagram med hashtaggen #ColorBeatsCoronavirusBlues och taggar @MyHeritage, delta i en tävling. Varje vecka kommer vi att välja en lycklig vinnare som får ett gratis MyHeritage komplett abonnemang. De kommer att ha fri tillgång till allt innehåll och alla funktioner på MyHeritage, inklusive 12 miljarder historiska poster, Smart Matches™, Record Matches, Instant Discoveries™ och mycket mer.

Oavsett om har mer fritid än vanligt, eller bara vill utnyttja denna utmärkta möjlighet, hoppas vi att du kommer få glädje av detta fantastiska verktyg.

Håll er trygga och friska!
Era vänner på MyHeritage

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej