MyHeritages VD Gilad Japhet talar på RootsTech 2020

Kommentarer

Vi har just återvänt från RootsTech, världens största och mest populära familjehistorie-konferens. MyHeritage gjorde stort intryck på konferensen och visade spännande nya och nyligen släppta funktioner. På fredagen 28 februari talade MyHeritages grundare och VD Gilad Japhet på MyHeritages sponsrade lunch framför en fullsatt publiksal.

Du kan se hela videon med Gilads tal här:

Gilad började med att dedicera sitt tal till sin mor.Till syvende och sist handlar alltid familjehistoria om familjen. Gilad tillskriver sin kärlek till släktforskning till sin mor och han känner att det är tack vare henne som han grundade MyHeritage. Han minns gärna alla de djupa konversationer de har delat genom åren om historia, arkeologi och Bibeln, som alla bidrog till hans passion för släktforskning. Han berättade för publiken lite om denna extraordinära kvinna och visade en hjärtvärmande hyllningsvideo som han, tillsammans med sina familjemedlemmar, skapade för sin mors 85-årsdag.

Därefter avslöjade Gilad berättelsen bakom MyHeritage InColor™: hur idén utformades under ett företagsomfattande ”hackathon”, hur tekniken anskaffades och lite om hur den fungerar. Han delade också sitt engagemang för äkthet som släktforskare och hur det inspirerade honom att lägga till en AI-symbol till varje färgat foto, vilket gjorde det klart att färgerna var konstgjorda. Gilad förklarade att detta beslut applåderades av det vetenskapliga samhället, som planerar att adoptera konceptet med en AI-symbol för att hjälpa till att bekämpa “djupt falsk” manipulering av foton och säkerställa bildens integritet och äkthet.

Gilad talade också om MyHeritages nya amerikanska City Directories-samling: hur samlingen har analyserats och indexerats och vad den kan göra för MyHeritage-användare.

Slutligen talade Gilad om den helt nya Solfjädervyn för släktträd och förklarade fördelarna med denna praktiska och kompakta nya vy.

Gilad hänvisade också till några spännande nyutvecklingar inom produktplanerna och betonade att MyHeritage ständigt innoverar … så håll dig uppdaterad!

* Fotokredit: Roberta Estes, DNA-eXplained – Genetic Genealogy

Ha det så kul med allt detta!

MyHeritage Team

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej