Vi är tillbaka från RootsTech 2020

Kommentarer

Vi har just återvänt från RootsTech 2020, och vilken upplevelse det var! Varje dag var full av möjligheter att lära, dela erfarenheter och många roliga upplevelser. Vi vill ge er några av höjdpunkterna från årets otroliga konferens i Salt Lake City inklusive några av våra senaste tillkännagivanden.

Spännande meddelanden 

På fredagen talade Aaron Godfrey, vår marknadschef, till en fullsatt sal med entusiastiska konferensdeltagare och delade de senaste spännande nyheterna från MyHeritage. Han introducerade vår nya MyHeritage In Color™ -funktion och bjöd in deltagarna att gratis få sina färgade fotomagneter, framhävde det viktiga tillägget i vår nya amerikanska stadskatalogsamling och tillkännagav den helt nya Solfjädervyn.

MyHeritage Solfjädervy i färgläge

Han visade berörande videor av speciella familjeåterföreningar som ägde rum i år tack vare MyHeritage, och framhöll att 20 000 kit har donerats som en del av pro bono DNA Quest-projektet för att hjälpa adopterade att hitta sina biologiska familjer. Aaron antydde också några kommande utvecklingar, till exempel genetiska grupper, som kommer att ta etnicitetsuppskattningen till en helt ny nivå, och identifiera den specifika plats eller kommun där dina förfäder kom från. Se hela klippet här.

Senare samma dag åtnjöt deltagarna den utsålda MyHeritage-sponsrade lunchen med MyHeritages grundare och VD Gilad Japhet. Gilad talade om lanseringen av våra nya produkter, särskilt In Color™, Solfjädervyn och de amerikanska stadskatalogerna, och beskrev vad som gör dem exceptionella. Hans föredrag genererade en påtaglig spänning om MyHeritage-funktionernas tillkännagivanden i RootsTech-hallarna och även därefter. Du kan se hela videon med Gilads tal här.

Vid MyHeritage-montern

Från det ögonblick som expo-hallen öppnades på onsdag kväll under konferensens fyra dagar, hade vi ett fullspäckat schema med demoföreläsningar som kördes var 30:e minut, av experter på släktforskning och personal på MyHeritage. Deltagarna hade en chans att lära sig, ställa frågor och få praktiska råd för att förbättra sin forskning. Föreläsningarna var fullsatta!

Geoff Rasmussen speaking at the MyHeritage Booth
Geoff Rasmussen talar i MyHeritage-montern

Det var lång kö från expohallens entre till vår oerhört populära Virtual Reality Mayflower-upplevelse, som tog konferensgästerna tillbaka i tiden för att segla över Atlanten på det legendariska fartyget.

Det fanns många vinnare av vårt Match & Win-spel – deltagare tweetade och fick nya vänner medan de letade efter sina matcher!

Men de var inte de enda vinnarna. Våra dagliga lotterier drog till sig stora folkmassor och lyckliga vinnare!

Vår supportpersonal fanns till hands för att svara på frågor, och de hjälpte till att klargöra koncept och ge tips och trick för att använda MyHeritage för släktforskning.

MyHeritage In Color™ – magnet-mani

För att fira lanseringen av vår nya mycket populära färgfunktion, MyHeritage In Color™, fick konferensgäster möjligheten att färglägga sina egna svartvita foton – och vi tryckte upp resultaten på magneter för att de skulle kunna ta hem och spara.

Huvudsessioner

De sessioner som MyHeritage erbjöd var välbesökta och mycket populära. Deltagarna lärde sig grunderna för att bygga sina släktträd och DNA, och under de mer avancerade sessionerna tog vi ett djupare dyk i resurser för släktforskning. Det fanns också en session som beskrev MyHeritage pro bono-initiativet Tribal Quest, ett projekt för att dokumentera familjehistorier för stamfolk över hela världen.

Daniel Horowitz, Ran Snir and Mike Mansfield deliver a well attended panel session
Daniel Horowitz, Ran Snir och Mike Mansfield levererar en välbesökt panel-session

The Missing Piece

På torsdag kväll var det visning av MyHeritages första dokumentärfilm i full längd, The Missing Piece. Ett mindre rum var reserverat för visningen, men ganska snart insåg arrangörerna att de skulle behöva flytta evenemanget till ett mycket större rum eftersom över 600 personer packade in sig på varje plats – det var till och med människor som satt ute!

Det fanns inte ett torrt öga i huset då tittarna följde historien om två systrar från Korea som övergavs som spädbarn och skickades till olika delar av världen till sina adoptivfamiljer, och som hittade varandra tack vare ett MyHeritage DNA-test. Alla närvarande var tårögda, och när systrarna – filmens huvudpersoner – kom in i slutet fick de en helhjärtad stående ovation.

The sisters talk with the audience after the screening
Deltagarna inspirerades verkligen och pratade med systrarna efter visningen

Sammanfattning

Vilken otrolig konferens. Vi hade en fantastisk helg och vi hoppas att du också hade det!

Om du missade det, oroar dig inte – vi kommer att posta några fantastiska intervjuer med kända släktforskare och DNA-experter under de kommande veckorna.

Och naturligtvis, missa inte chansen att delta i MyHeritage LIVE Tel Aviv i oktober! Dra fördel av vår speciella Early Bird-rabatt. Vi hoppas att se dig där.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej