Stanna hemma-rea: Stor rabatt på MyHeritage DNA för att uppmuntra dig att stanna hemma

Kommentarer

Din hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för oss på MyHeritage. Mot bakgrund av den globala situationen som utvecklas, uppmuntrar vi starkt alla våra användare att utöva social distans och följa din lokala regerings och hälsomyndigheters anvisningar.

Vi förstår att det inte är lätt att hålla sig hemma hemma, och vi vill göra vad vi kan för att lätta upp situationen lite. Av den anledningen har vi beslutat att erbjuda MyHeritage DNA-kit med stor rabatt under april månad.

Beställ ett DNA-kit nu

MyHeritage DNA-kitet skickas till din hemadress och du kan ta testet hemma. Dina resultat kommer att finnas tillgängliga online inom 4–6 veckor och du får ett e-postmeddelande när de är klara.

Vi vet att ett rabatterat DNA-kit inte kommer att få svårigheterna med isolering att försvinna eller lindra oro som du kanske upplever för dina nära och kära. Men vi anser ändå att det är viktigt att ha något att se fram emot i dessa osäkra tider, och vi hoppas att möjligheten att lära sig om ditt ursprung och hitta nya familjemedlemmar kommer att hjälpa dig och din familj att uppleva glädje och spänning, medan vi väntar ut denna kris tillsammans. Det kan också vara en utmärkt gåva att skicka till en familjemedlem som du inte kan besöka just nu.

Stanna hemma-rean upphör den 30 april. Klicka här för att köpa ditt kit nu.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej