Upptäck dina förfäders roll i historien med gratis militära register

Kommentarer

För att hedra minnena från hjältarna som har kämpat för att skydda sina familjer och sina hem, erbjuder MyHeritage dig den unika möjligheten att lära dig mer om de människor i din familj som kämpade för sitt land. 

Från 20 – 26 maj är hela vår militära registersamling tillgänglig gratis.

Sök i militärregistersamlingen på MyHeritage nu

Vår samling innehåller utkast, rekryterings- och tjänsteposter, pensionsregister och andra militära dokument från Nordamerika och runt om i världen, som går tillbaka till det amerikanska revolutionskriget i slutet av 1700-talet.

Genom militära journaler kan du lära dig om vilken roll dina förfäder hade i historien. Dessa dokument kan innehålla information om var dina förfäder tjänade, vilken rang de steg till och vad de gjorde under sin tjänst. Militära journaler är också unika eftersom de kan innehålla information om dina förfäders utseende och kroppsbyggnad – till exempel deras höjd, ögonfärg och hårfärg.

MyHeritages samling av militära journaler är vanligtvis endast tillgänglig för personer som har ett betalt MyHeritage-abonnemang. Men från 20–26 maj kommer alla användare att kunna söka i dem, se dem och extrahera information från dem för att lägga till i sina släktträd utan kostnad.

Missa inte den här unika möjligheten att upptäcka ny information om de militära hjältarna i din familj! Sök i MyHeritages militära registersamling idag.

Klicka här för våra olika abonnemangsalternativ

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej