Gratis tillgång till alla födelseposter!

Kommentarer

Vi är glada att meddela att vi erbjuder gratis tillgång till alla födelseposter på MyHeritage från 10–16 juli 2020!

Sök i födelseposter på MyHeritage nu

MyHeritage kan skryta med en enorm skattkammare som inkluderar 104 födelseregistersamlingar, som innehåller mer än 1 miljard poster från hela världen. Födelseregister är ett perfekt ställe att börja på när man släktforskar och de erbjuder ett viktigt inblick i det ögonblick då anornas liv började. Var hände det? På vilket datum och vid vilken tidpunkt? Vem var närvarande vid födelsen och vem registrerade den? Du kan lära dig svaren på dessa frågor från en födelsepost.

Födelsedokument utfärdas vanligtvis inom några dagar efter födelsen och innehåller föräldrarnas namn. De innehåller vanligtvis ytterligare information om föräldrarna, såsom deras egna födelseorter, deras åldrar, antalet tidigare barn eller deras religiösa anknytning.

Före 1900-talet födde man vanligtvis hemma, så många födelseregister från denna period noterar också hemadresser. Födelseposterna i MyHeritage-samlingen kan innehålla index som ger dig den information du behöver för att begära kopior från viktiga journalister, och i vissa fall innehåller de högupplösta skannade bilder av de faktiska posterna.

Normalt är de flesta av dessa poster tillgängliga endast för betal-abonnenter på MyHeritage, men från och med den 10 juli och till den 16 juli kommer du att kunna komma åt dem gratis även om du inte har ett betalabonnemang. Detta är ett utmärkt tillfälle för användare som har velat ha tillgång till födelseposter på MyHeritage men inte vill förbinda sig till ett abonnemang.

Är du redo att upptäcka detaljerna bakom dina förfäders födelser? Kolla in födelseregistersamlingarna nu!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej