Gratis tillgång till alla dödsregister inför Halloween!

Kommentarer

Den ursprungliga Allhelgonadagen – som så småningom förvandlades till Halloween – firas i många traditionella kristna samhällen som en dag för att hedra minnen av förfäder. Vad kan vara ett bättre sätt att hedra sina förfäder än att lära sig mer detaljer om deras liv och upptäcka deras historier?

Därför öppnar vi alla våra dödsrelaterade historiska postsamlingar – dödsfall, begravning, kyrkogård och dödsannonser – för allmänheten för gratis tillgång under Halloweenhelgen, från 29 oktober till 2 november!

Sök i gratisposterna nu

Dödsfall, begravningar, kyrkogårdar och dödsrunor är viktiga resurser för släktforskningsinformation. Dödsintyg utfärdas vanligtvis inom några dagar efter dödsfallet och kan innehålla många detaljer om en persons liv, såsom deras ålder vid döden, födelseort, föräldrars namn och ursprung och dödsorsaken. Namnet på den person som lämnade dessa uppgifter kan också nämnas, och detta kan också vara en viktig ledtråd som kan hjälpa dig att hitta nya släktingar.

Begravnings- och kyrkogårdsposter kan komplettera dödsintyg och erbjuda ytterligare information, medan dödsannonser kan ge detaljerad information om personens liv: deras intressen, yrke, passioner och kopplingar i samhället.

MyHeritage erbjuder 153 samlingar i denna kategori, med totalt 548 923 579 poster. Normalt är de flesta av dessa samlingar gratis att söka, men kräver ett betalabonnemang på MyHeritage för att se hela posterna och spara informationen i ditt släktträd. Men under detta begränsade erbjudande kommer du att kunna dra full nytta av alla poster i samlingen, helt gratis.

Det här är ett perfekt tillfälle för de som inte har ett betalabonnemang att få tillgång till och njuta av dessa poster! Så dyk direkt in och se vad du kan lära dig om dina förfäder.

Sök i döds-, begravnings-, dödsrunor- och begravningsplatsposter nu

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej