Nytt: Förvandla dina familjefoton på MyHeritage till fantastisk väggkonst

Kommentarer

Vi är glada att meddela att MyHeritage-användare nu enkelt kan förvandla sina familjefoton på MyHeritage till vacker väggkonst! Vi har skapat en smidig produktintegration med Mixtiles och ordnat otroliga rabatter för MyHeritage-användare, på upp till 30% rabatt när de beställer flera utskrifter, plus gratis frakt över hela världen!

Titta på den här korta videon för att lära dig mer:

Mixtiles är en ledande global tjänst för utskriven väggkonst. De skriver ut vackra foton på 8×8 tum (20×20 cm) som du kan fästa och klistra fast på dina väggar utan hammare eller spik. Detta gör dem till en fantastisk gåva att ge till dina nära och kära, särskilt de som älskar nostalgiska foton (vem gör det inte?).

Om du har utnyttjat MyHeritages kraftfulla fotoverktyg – Bildförbättrare och MyHeritage In Color™ – för att förvandla dina familjebilder till fantastiska högkvalitativa bilder i full färg, har du nu ett fantastiskt alternativ för att visa resultaten och njuta av dem i ditt hem … eller ge dina nära och kära en verkligen unik gåva. Allt på bara några få klick! När människor nu tillbringar mer tid hemma än någonsin tidigare, är detta en bättre tid någonsin för att lysa upp ditt vardagsrum med väggkonst, som ger dig glädje och påminner dig om de människor du älskar mest.

MyHeritages grundare och VD, Gilad Japhet, var den som kom på idén att samarbeta med Mixtiles. Fascinerad av släktbilder, näst intill besatthet, samlade Gilad över 100 000 historiska bilder av sin familj och letade efter ett sätt att göra dem till vackra gåvor till sina familjemedlemmar. Han kunde inte vänta och ordnade en överraskningsgåva av Mixtiles till sin mamma, Sara. Bilderna har redigerats med MyHeritage Bildförbättrare, och vissa färglades med MyHeritage In Color™. Gilads mamma var extatisk över att få gåvan!

Sex bilder från Mixtiles, hänger nu stolta i Gilads mammas sovrumLiknande gåvor gavs till Gilads systrar. Det är en gåva som alla älskar att få. Därefter besökte Gilads moster, Tzipporah, Sara och kommenterade hur hon älskar bilderna, och Gilad gladde henne på hennes födelsedag med en gåva på 20 Mixtiles som hon kunde njuta av och ge några till sina barn och barnbarn.

Tzipporah skrev ”Wow! Jag har precis fått bilderna och jag har inte ord för att beskriva hur glad jag är. Tack så mycket!” Även efter att några dagar hade gått skrev hon igen: ”Jag har inte slutat bli glad över bilderna. De tar mig år tillbaka – till kära människor i mitt liv och till underbara barndomsminnen.”

De 20 Mixtiles som Gilad gav sin moster

Mixtiles är extremt lätta och har ett speciellt lim som gör dem lätta att hänga på väggen, var som helst. Inget behov av borrning eller hammare, bara fäst dem var än du vill ha dem: de fäster lätt och stadigt på vilken yta som helst och lämnar inga märken eller skador vid borttagning. Om du bestämmer dig för att flytta dem tar du bara ner dem och klistrar dem någon annanstans.

Det fyrkantiga formatet och den enkla konfigurationen av dessa bilder erbjuder en unik fördel när det gäller att visa familjebilder. Du kan beställa en blandning av nya och historiska foton och visa dem sida vid sida för att betona familjenlikheter och dra visuella förbindelser mellan generationerna!

Att göra dina MyHeritage-foton till fantastisk väggkonst kunde inte vara enklare. Ladda bara upp dina foton till MyHeritage, välj originalfoton eller färglägg och förbättra dem, och beställ sedan din väggkonst. Du får gratis frakt från dörr till dörr över hela världen och exklusiva rabatter som varierar från land till land.

Om du beställer till Sverige får du 20% rabatt vid beställning av 3 eller fler Mixtiles och 30% vid beställning av 6 eller fler Mixtiles.

Vid beställningar till andra länder finns också rabatter. Följ beställningsproceduren för att se de rabatter som finns tillgängliga för det land du befinner dig i. Frakt är gratis över hela världen.

Så här beställer du din väggkonst:

Beställning av väggkonst från foton som redan har laddats upp till MyHeritage

Du kan beställa en utskrift för alla foton som redan finns på MyHeritage. Börja med att välja ”Mina foton” på fliken Släktträd i navigeringsmenyn. Alla dina bilder visas.

Tillgång till dina foton på MyHeritage

Klicka på någon av dina foton för att öppna fotosidan. När du väl är på fotosidan klickar du på den nya fuchsia-färgade kakelikonen längst upp till vänster på fotot.

Beställning av Mixtiles genom fotosidan på MyHeritage (klicka på den fuchsia-färgade knappen i det övre vänstra hörnet)

Det valda fotot blir din senaste version av det fotot – oavsett om det är originalfotot, den färglagda versionen, den förbättrade versionen eller den förbättrade och färglagda versionen. För att växla mellan den senaste versionen av fotot och originalet, klicka på de tre punkterna ovanpå fotot.

På popup-sidan kan du fortsätta att förvandla ditt foto till väggkonst genom att välja ”Skriv ut som väggkonst” eller välja ”Välj fler foton”.

Om du vill välja fler foton tas du tillbaka till sidan ”Mina foton”. Därifrån kan du välja flera foton att skriva ut som väggkonst.

Flera fotoval

När du har valt dina favoritfoton och klickat på ”Skriv ut som väggkonst” överförs du till Mixtiles-webbplatsen för att slutföra din beställning.

Först förklarar en mellanskärm vad som kommer att delas med Mixtiles.

Du blir ombedd att registrera dig gratis på Mixtiles innan du gör din beställning

Om du godkänner kommer du till Mixtiles webbplats för att slutföra din beställning. Ingen personlig information kommer att delas av MyHeritage med Mixtiles, så du måste skapa ett nytt konto där (gratis) genom att ange ditt namn och e-postadress. När du har gjort det hämtar Mixtiles automatiskt de foton du har valt från MyHeritage och ger dig den exklusiva rabatten som du har rätt till som MyHeritage-användare, upp till 50% rabatt (rabatten varierar från land till land)! Ju fler bilder du väljer, desto större blir rabatten.

När du väl är på granskningssidan på Mixtiles kan du välja olika ramar eller lämna dina bilder utan ram (Edge-stil, som är vår favorit).

Välj en ram för din väggkonst

Med Mixtiles kan du zooma in eller flytta fotot inom ramen, eftersom Mixtiles är fyrkantiga men ditt foto kan vara rektangulärt.

Justera ditt foto inom ramen

Klicka på “Checkout” för att slutföra din beställning.

Nästan färdigt!

Ett annat sätt att beställa flera bilder på, är direkt från avsnittet ”Mina foton” på MyHeritage.
Det finns en fuchsia-färgad knapp där också, märkt ”Skriv ut som väggkonst”. Klicka på den.

Beställ din väggkonst genom ”Mina foton”
Väl flera foton att förvandla till väggkonst

När du har valt dina favoritfoton klickar du på ”Skriv ut som väggkonst” igen. Ett popup-fönster visas med dina val.

Se de foton du har valt

Du kan klicka på de tre punkterna längst upp till vänster på varje foto för att välja originalet istället för den senaste versionen av fotot som du har färgat eller förbättrat (om du vill), eller för att avmarkera något foto.

Klicka på Fortsätt och slutför din beställning på Mixtiles webbplats. Om du redan har ett konto där, kommer det bara att göra justeringar tills du är nöjd med din beställning och klicka sen på ”Checkout”.

Granska dina foton före Checkout

Dina Mixtiles kommer att levereras med gratis frakt till alla adresser runt om i världen.

Beställ Mixtiles som ny användare

Har du inte ett MyHeritage-konto än? Inga problem! Anmäl dig bara på www.myheritage.se.

Välj ”Mina foton” på fliken Släktträd. Du kan ladda upp dina foton från den sidan. Du kan också förbättra och /eller färglägga dina foton innan du fortsätter med instruktionerna ovan, för att beställa din väggkonst.

Kostnad

Priset per foto varierar beroende på antalet köpta foton. MyHeritage-användare får en exklusiv rabatt som inte finns någon annanstans.
Du får 20% rabatt när du köper 3 eller fler bilder. Frakt är gratis över hela världen.

Sammanfattning

Med MyHeritages nya integration med Mixtiles kan du enkelt förvandla dina familjebilder till prisvärd, fantastisk väggkonst som är lätt att installera och justera. Omge dig med fina minnen från dina förfäder och släktingar – eller gläd dina familjemedlemmar med en vacker gåva och njut av deras reaktion och tacksamhet när de får den.

Besök MyHeritage och förvandla dina bilder till väggkonst idag!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej