Sporttävling i den arabiska öknen: MyHeritage sponsrar rallylaget i Dakar 2021

Sporttävling i den arabiska öknen: MyHeritage sponsrar rallylaget i Dakar 2021

Kommentarer

MyHeritage är glada att meddela att vi sponsrar ett tävlingslag i Dakar Rally 2021, den elit off-road uthållighetstävling som för närvarande äger rum i Saudiarabien mellan 3–15 januari 2021. Vi är stolta över att stödja ett team som inkluderar en far och son som tävlar i en av världens svåraste och mest ansträngande tävlingar.

Medförare Charly Gotlib (vänster) och förare Danny Pearl (höger)

MyHeritage-teamet består av föraren Danny Pearl, en veteran i terrängracing, och hans medförare, navigatören Charly Gotlib, som har deltagit i Dakar Rally mer än 30 gånger genom åren, och har fått en hedersutmärkelse av Dakar Legend från tävlingsarrangörerna. Teamet förvaltas av Omer Pearl, Dannys son. Under de senaste åren har Omer hanterat Pearl Racing Team i olika tävlingar runt om i världen. Danny och Omer Pearl grundade Pearl Racing Team av sin passion för motorsport. Laget har tävlat i många år i SSV-kategorin och tävlat i många internationella tävlingar.

Teamet heter MyHeritage Team och tävlar i kategorin Dakar’s Lightweight Vehicle. MyHeritage har en lång historia av att samarbeta med toppidrottare, idrottslag och kulturpersoner för att avslöja deras familjehistoria, knyta kontakter med släktingar och understryka vikten av att känna sina rötter.

Här är några videor och foton från loppet hittills:

Från vänster Omer Pearl, Charly Gotlib, och Danny Pearl
Charly Gotlib (vänster) och Danny Pearl (höger)
Danny Pearl (vänster) and Charly Gotlib (höger)
Dr. Nirit Ofir (vänster) och Danny Pearl (höger)

Precis som Dakar kan familjehistoria vara en trevlig och äventyrlig resa. Vi hoppas att MyHeritage-teamets tappra insatser kommer att inspirera fler familjer att samarbeta och arbeta tillsammans för att uppfylla sina drömmar. Börja din resa idag på MyHeritage.

Lycka till!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej