Family Tree Builder är nu tillgänglig för macOS Big Sur

Family Tree Builder är nu tillgänglig för macOS Big Sur

Bra nyheter för Mac Family Tree Builder-användare! Vi är glada att meddela att vi har släppt en ny version av vår älskade Family Tree Builder-programvara för macOS Big Sur.

I slutet av förra året släppte vi en version av Family Tree Builder för operativsystem Catalina och High Sierra. Efter lanseringen av den nya macOS Big Sur har vi fått frekventa förfrågningar från användare med det nya Mac-operativsystemet som ville fortsätta använda Family Tree Builder, deras favoritprogramvara för släktforskning. Det var viktigt för oss att göra det möjligt för dessa användare att fortsätta sin släktforskning med Family Tree Builder, och vi kunde producera en ny version inom några månader.

Den här versionen av Family Tree Builder för Mac, som den tidigare, är en Family Tree Builder Mac-version som ser likadan ut som vårt skrivbordsprogram för Windows och kräver inte Windows eller någon ytterligare installation eller konfiguration när den laddas ner. Den använder ett system för att portera Windows-programvara till Mac som heter CrossOver av CodeWeavers.

Ladda ner Family Tree Builder gratis

Family Tree Builder’s huvudfunktioner fungerar på samma sätt i Family Tree Builder Mac-versionen, inklusive Sync med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, Consistency Checker, diagram etc. Det finns dock flera mindre funktioner som inte är kompatibla med Mac OS X och som inte är tillgängliga för Mac-användare.

När du har laddat ner filen dubbelklickar du på den nedladdade filen för att öppna diskbilden. I fönstret som visas drar du helt enkelt ikonen MyHeritage Family Tree Builder till mappen macOS-applikationer.

Efter installationen körs programvaran direkt på Mac-datorer.

Vi är engagerade i att hjälpa MyHeritage-användare att gå vidare med sin släktforskning, oavsett vilken plattform de känner sig mest bekväma med.

Lycka till i din släktforskning!