MyHeritage Bildförbättrare och MyHeritage In Color™ är nu gratis i en hel månad!

MyHeritage Bildförbättrare och MyHeritage In Color™ är nu gratis i en hel månad!

Från och med idag låser vi upp båda våra populära fotoverktyg — MyHeritage Bildförbättrare and MyHeritage In Color™ — under en hel månad, till 10 september, 2020.

Med detta fortsätter vi vår tradition att ge tillbaka till samhället. Med så många människor som för närvarande är begränsade till sitt hem och gör sitt bästa för att hålla sig trygga och friska – erbjuder vi alla ett roligt sätt att passera tiden med och njuta av släktforskning!

Med hjälp av dessa verktyg kan du lära känna dina förfäder på ett helt nytt sätt. Dina gamla, bleknade, svartvita familjefoton kommer att leva upp i full färg och skarp fokus – så att de nästan ser ut som om de togs i går. Vi har fått fantastiska känslomässiga responser från användare som kunde se sina släktingar tydligt för första gången tack vare våra fotoverktyg. Dessa otroliga teknologier gör MyHeritage till den bästa plattformen för att njuta av genealogiska fotografier.

Normalt kan Bildförbättraren och MyHeritage In Color™ användas av icke-prenumeranter med upp till 10 bilder vardera, medan användare med ett Komplett abonnemang har obegränsad användning. Men nu, under en hel månad, kan alla användare njuta av gratis och obegränsad tillgång till dessa otroliga funktioner. Du kan nu förbättra och färglägga så många foton du vill gratis.

Nu är det dags att gräva upp dina gamla familjealbum. Du kan använda MyHeritages mobilapps inbyggda fotoskanner för att digitalisera och ladda upp dem och börja lära känna dina förfäder som du aldrig har sett dem tidigare – eller blåsa nytt liv i värdefulla foton av din familj. Ta Terry Reynolds till exempel: denna passionerade släktforskare från Storbritannien utnyttjade vår tidigare In Color™ -kampanj för att färglägga ett helt bröllopsalbum och gav det som present till sina föräldrar på deras 65-åriga bröllopsdag. Hans föräldrar sa att det var den bästa present som de någonsin har fått – inklusive det brev de fick från drottningen!

Här är några färska exempel på förbättrade och färglagda foton som har delats på sociala medier:

Använd Bildförbättraren och MyHeritage In Color™ på så många foton du vill – och dela resultaten med dina nära och kära på sociala medier. Vi vet att de kommer att bli fascinerade.

Oavsett om du har mer ledig tid än vanligt, eller bara vill utnyttja denna utmärkta möjlighet, hoppas vi att du gillar våra fantastiska verktyg.

Använd MyHeritage Bildförbättrare

Använd MyHeritage In Color™

Håll dig trygg och frisk!
Dina vänner på MyHeritage