Stor Black Friday-rea live nu!

Ge dina nära och kära en julklapp denna jul, som de kommer att ha glädje av i generationer framöver. MyHeritage DNA-kit erbjuder kraftfulla insikter om ditt etniska ursprung och hjälper dig att hitta släktingar som du inte visste fanns!

Vårt Black Friday-erbjudande är nu LIVE. Beställ dina kit idag!

Om du har funderat på att köpa ett MyHeritage DNA-kit till en älskad, finns det ingen tid som nu: vår begränsade Black Friday-rea den här julen är vår bästa rea ​​NÅGONSIN. Vi kan till och med slå in den i presentförpackning åt dig!

MyHeritage DNA-kit erbjuder en detaljerad etnicitetsuppdelning med en av de mest omfattande listorna över etniciteter i branschen som täcker 2 114 genetiska och geografiska regioner. Testet är väldigt lätt att använda: en enkel kindtopsning som bara tar 2 minuter att genomföra. Dessutom gör vår enorma globala DNA-matchningsdatabas det möjligt för dig att hitta nya släktingar från hela världen.

Dra nytta av vår största Black Friday-rea någonsin som pågår NU!

Denna jul öppnar dörren till kraftfulla nya upptäckter. När du köper ett MyHeritage DNA-kit till en familjemedlem gör du mer än att hjälpa dem att lära sig om var de kommer ifrån. Du hjälper dem att lära sig om den gemensamma historia ni delar, och stärker bandet mellan er på ett djupgående sätt.

Missa inte! Beställ MyHeritage DNA-kit till alla på din lista idag!

Glad shopping!

MyHeritage-teamet