Gratis tillgång till äktenskapsregister på MyHeritage denna Alla Hjärtans Dag

Gratis tillgång till äktenskapsregister på MyHeritage denna Alla Hjärtans Dag

Även om alla kanske firar Alla hjärtans dag något annorlunda i år, kommer vissa saker att vara desamma: konsumtionen av stora mängder choklad och firandet av kärlek i familjen. Och vad kan vara bättre än att fira din familjs största kärlekshistorier genom att undersöka deras början? Vi är glada att meddela att vi erbjuder gratis tillgång till alla äktenskapsposter på MyHeritage från 10–16 februari 2021!

Sök i äktenskapsposter och se vad du kan upptäcka

Äktenskapsposter är extremt värdefulla på grund av det stora genealogiska innehållet de innehåller. De kan hjälpa till att måla en mer komplett bild av din familjs berättelser. Du kan lära dig hur gamla brudparet var vid äktenskapstidpunkten, var brudparet bodde, när och/ eller var de föddes, namnen på deras föräldrar, var deras föräldrar föddes, vad deras yrken var och mer.

MyHeritage erbjuder 158 samlingar med 462 808 849 poster totalt. Under detta tidsbegränsade erbjudande kommer du att få tillgång till dessa poster gratis även om du inte har ett betalabonnemang. Tillgång till dessa samlingar kommer att vara helt gratis, men gratis registrering till MyHeritage behövs.

Vi ser fram emot att höra om dina nya familjehistoriska upptäckter!

MyHeritage-teamet