Vi lägger till miljontals historiska dokument

Vi lägger till miljontals historiska dokument

Vi har nyligen lagt till miljontals nya dokument till MyHeritages datasamlingar.

Fler samlingar

Dessa internationella samlingar omfattar gravstenar, militära dokument, årsböcker men även efterlysningsplanscher och mugshots!

Posterna är sökbara i MyHeritages sökmotor SuperSearch och är interagerade med MyHeritages Record Matches-teknik. Detta innebär att alla MyHeritages användare automatiskt kommer att få meddelanden om poster från dessa samlingar som överensstämmer med individer i deras släktträd.

Här är lite mer information och länkar om de viktigaste samlingarna vi har lagt till:

Interment.net Vi har nu tillgång till en samling med över 4 miljoner internationella kyrkogårdsuppgifter online från Interment.net. Detta är en fantastik resurs för att hitta begravningsinformation om släktingar från hela världen.

Genealogy Today – Vi samarbetar med Genealogy Today för att kunna erbjuda över 750 000 dokument med högkvalitetsbilder från ett brett spektrum av fascinerande källor, däribland skolkataloger, telefonkataloger, Masonic lodge-listor, begravningsnotiser, försäkringsersättningar, medlemslistor för kyrkor, fängelseregister, profilbilder på kriminella och efterlysningsplanscher.

Historiska amerikanska kartor Förenta staternas egendomsatlaser, antikvariska kartor, sjökort, fågelperspektivsvyer och särskilda samlingar (inklusive stjärnkartor, porträtt och andra historiska bilder). Med över 1,5 miljoner enskilda kartbilder att utforska kan du ta reda på var dina förfäder bodde, se namnen på deras grannar och spåra de tidigare ägarna av marken som mycket väl skulle kunna vara förfäder till dina förfäder.

Kanadensiska gravar – Vi samarbetar med CanadianHeadstones.com för ett erbjuda 500 000 bilder och transkriptioner på kanadensiska gravstenar som hjälper dig att forska om dina kanadensiska anor.

Amerikanska armén offer 1961 – 1981 – Denna samling innehåller information om soldater inom den amerikanska militären och deras anhöriga som har dött eller skadats världen över, samlingen inkluderar även saknade personer och krigsfångar. Den innehåller ett stort antal journaler om den vietnamesiska konflikten (1961-1975).

Brittiska milisintygsindex Royal Garrison Artillery, 1872 – 1915 Denna samling innehåller för tillfället över 86 000 rekryter från hela England och Skottland och har ett index på ytterligare 12 500 män från Irland. Dessa dokument färdigställdes vid själva rekryteringen och innehåller många personuppgifter som är extremt användbart för släktforskning.

Nedan finner du exempel på några av de intressanta dokument som vi har lagt till:

En efterlysning för Joe Displane, anklagad för väpnat rån den tredje november 1930.

En efterlysning för Joe Displane, anklagad för väpnat rån den tredje november 1930.

En amerikansk ransonbok från andra världskriget

Ett amerikansk ransoneringskort från andra världskriget.

En kanadensisk gravsten från 1904

En kanadensisk gravsten från 1904.

Dessa viktiga dokument är bra källor till information och erbjuder möjligheter att lära sig mer om sina förfäder.

Håll ögonen öppna för fler spännande samlingar framöver. Vi har några flera spännande nyheter om nya samlingar som vi kommer kunna dela med oss av av inom kort.

Lycka till med dina sökningar!