Tävling: Dela en bröllopsbild

Tävling: Dela en bröllopsbild

Kommentarer2
Bröllopsbild från 1932
Bröllopsbild från 1932

I februari skickade en av våra polska användare in en bröllopsbild på två av hans släktingar till oss. Du kan se bilden till vänster. Den publicerades på vår polska Facebooksida. Reaktionen blev positiv och många uppskattade bilden. Därför har vi bestämt oss, så här i bröllopstider, att ha en liten tävling i bröllopets tecken.

Vi bjuder in dig att skicka oss gamla bröllopsbilder på dina släktingar. I ens släktträd har man ju så klart en massa äkta par. Har du en gammal bröllopsbild som du skulle vilja dela med dig av?

Du som deltar har chansen att vinna ett 1 års premiumplusabonnemang och ett 1 års dataabonnemang hos oss, som gör det möjligt för dig att söka efter dokument i vår sökmotor SuperSearch.

.

Gör följande för att vara med och tävla och ha chansen att vinna:

Skicka in en eller flera bröllopsbilder med en kort beskrivning och datum till stories@myheritage.com. Märk e-postmeddelandet med ”bröllopsbild” och glöm inte att skriv ditt namn. De äldsta och mest intressanta bröllopsbilderna kommer att publiceras på bloggen i en särskild post och i olika social nätverkskanaler.

Mina farföräldrars bröllopsbild från 1956
Mina farföräldrars bröllopsbild från 1956

Den utvalda vinnaren kommer att få ett premiumplus årsabonnemang och ett års dataabonnemang på MyHeritage.

Du kan skicka in ditt bidrag fram tills den 5 april. Tävlingens vinnare kommer att utses den 8 april.

Avslutningsvis, vänligen skicka endast bilder som du har tillstånd att använda. Skicka inte bilder som inte är dina egna. Denna hemsida är inte ansvarig för bilder som skickats in utan samtycke eller från okända källor.Tävlingen är endast öppen för registrerade användare på MyHeritage.se.

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

 • solveig


  april 2, 2013

  Går inte att skicka på mailen ni skriver ovanför här
  stories@myheritage.com.

  • Sara


   april 2, 2013

   Hej Solveig,

   Har du försökt att skicka meddelandet utan den sista punkten? Alltså till stories@myheritage.com

   / Sara