Säsongstävlingsfinalister – Rösta på din favorit

Kommentarer

Den här julen, bad vi våra användare runt om i världen att berätta för oss vad deras förhoppningar och önskningar för det kommande året var.

Här är några av de rörande drömmar som de har delat med sig av. Rösta på ditt favoritinlägg genom att kommentera på detta inlägg med det nummer som du gillar bäst.

1) Serge Jasoigne – Frankrike
Jag skulle vilja omfamna alla de personer som jag älskar och att berätta för dem hur mycket de betyder för mig.

2) Erina Williams – Nya Zeeland
Min önskan är för min familj att visa KÄRLEK till varandra. Under de senaste fem åren har vi haft tre dödsfall i min familj. Jag vill att vi skall älska varandra, uppskattar det goda, och vara förlåtande och accepterande mot varandra.

3) Linda Lanteigne – Frankrike
Jag vill önska en trevlig jul till min underbara mamma, och min förhoppning är att hon fortfarande är bland oss nästa år. Hon är nu 103 år gammal!

4) Lisette Laforge – Frankrike
Jag önskar hälsa för hela min familj och för jag själv ska bli bli frisk igen också.

5) Martha Schmidt – Holland
Jag upptäckte nyligen att min far, som uppfostrat mig, inte är min biologiska far. Jag hoppas att under det kommande året kunna lösa detta stora mysteriet med hjälp av MyHeritage.

6) Roger Peterson – USA
Min önskan är att bryta igenom ”tegelvägg” och göra framsteg med min forskning på mammas sida.

7) Donna Morrison – USA
Jag skulle älska att ta en resa till Skottland och England, så att vi skulle kunna besöka vårt familjeslott och att tillbringa tid med mina tre systrar.

8) Grace Elizabeth – USA
Allt jag vill för det kommande året är att tillbringa tid med min familj. Min make och barn är i Indien, och jag är i New Castle, Indiana, där jag undervisar i omvårdnad. Jag saknar min familj.

9) Camilla Lystager – Danmark
Min önskan är att ta reda på varifrån min familj kommer!

10) Suzanne Martel – Frankrike
Min önskan för min familj (Alla mina 13 bröder och systrar och deras familjer!) – Är hälsa! Och för mig själv – hoppas jag att mina barn hittar sina egna vägar i livet.

Rösta i kommentarerna nedan på det inlägg som du vill se vinna!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej