Att kontakta DNA-matchningar är nu gratis!

Kommentarer

För att bemöta den stora efterfrågan, kan alla MyHeritage DNA-användare nu kontakta DNA-matchningar helt gratis. Denna funktion förblir gratis för personer som laddat upp DNA-data till MyHeritage, och för första gången är det också gratis för användare med MyHeritage DNA-kit som inte har ett abonnemang. Vi har gjort det gratis eftersom det har varit en frekvent förfrågan från våra användare. Dessutom tror vi att det kommer att gynna samhället då fler människor kommer att kontakta sina DNA-matchningar, vilket resulterar i fler familjeåterföreningar, fler upptäckter och ökat samarbete.

På DNA-matchningslistan, väljer du vilken DNA-matchning du vill skicka ett meddelande till och klicka på Kontakt-knappen. Om DNA-matchningen inte hanterar sitt eget DNA-kit, har du möjlighet att skicka ett meddelande antingen till DNA-matchningen eller till den som hanterar kitet.

När du skickar ett meddelande till någon, får den personen ett mail från MyHeritage och de kan läsa ditt meddelande via MyHeritage-inkorgen. Din e-postadress kommer inte att exponeras för dem. Mottagaren kan se meddelandet gratis och och svara på det gratis. Dock ska man tänka på att vissa människor inte öppnar sin e-post eller vissa människor kan avsiktligt besluta sig för att inte svara! Om du inte får ett svar men du ändå tror att mottagaren skulle ha stort intresse av ditt meddelande, kan du skicka ett till meddelande efter ett tag, eller du kan försöka leta upp dem med hjälp av deras namn, på webbplatser som Facebook och LinkedIn.

Observera att det är gratis att kontakta DNA-matchningar, men att kontakta användare via andra sammanhang (t.ex. Smart Matches) kräver fortfarande en prenumeration.

Lycka till!
MyHeritage Team

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej