Sista datumet förlängt för gratis DNA-uppladdningar!

Kommentarer

Ända sedan MyHeritage började erbjuda DNA-tjänster har vi gett våra användare möjlighet att ladda upp sina DNA-data gratis. Dessa användare fick sedan gratis DNA-träffar och etnicitetsuppskattningar på MyHeritage, en unik fördel som inte erbjuds av någon av de andra stora företagen.

Vi har just förlängt vår tidsfrist för gratis DNA-uppladdningar till den 16 december 2018. Från och med detta datum kommer vår policy avseende DNA-uppladdningar att ändras. DNA-matchning kommer att förbli gratis för uppladdade DNA-data, men användning av ytterligare DNA-funktioner kommer att kräva en extra betalning för DNA-resultat som laddas upp efter detta datum.

Ladda upp ditt DNA-data gratis

All DNA-data som har laddats upp till MyHeritage tidigare och all DNA-data som laddas upp nu och före den 16 december 2018, fortsätter att ha full tillgång till alla DNA-funktioner gratis. Dessa uppladdningar kommer att förbli gratis.

Att titta på släktträd i dina DNA-matchningar eller få tillgång till de 9 miljarder historiska dokument som finns på MyHeritage är frivilligt och kräver en betald prenumerationsplan. Vissa avancerade funktioner i DNA-matchningsgranskningen kräver också ett abonnemang, till exempel visning av matchningar och etniciteter som du delar med dina DNA-matchningar.

Du kan ladda upp DNA-data från Ancestry, Family Tree DNAs Family Finder-test, 23andMe (alla versioner inklusive v5) eller Living DNA. Instruktioner för att exportera din data och ladda upp den till MyHeritage finns på vår uppladdningssida.

Fördröj inte att ladda upp din DNA-data till MyHeritage nu, medan alla DNA-funktioner är gratis (och de kommer att förbli gratis för dig).

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej