Vinn biljetter till MyHeritage LIVE, inklusive gratis boende på ikoniska Hilton Amsterdam

Kommentarer

Vi är redo för MyHeritage LIVE, vår andra årliga användarkonferens, som kommer att hållas om mindre än tre månader! Konferensen kommer att äga rum i Amsterdam den 6-8 september 2019. Möt hundratals familjehistoriska entusiaster från hela världen under en helg med upplysande släktforskning och DNA-föreläsningar, samt praktiska workshops.

Registrera dig nu och försäkra dig om en plats

Amsterdam är en stad som är fördjupad i historien. Grundad som fiskeby på 1200-talet, växte den snabbt till ett handelscentrum under medeltiden. Med en nuvarande befolkning på över 800 000 är Amsterdam hem för många intressanta historie- och konstmuseer och Amsterdams stadsarkiv, som är världens största stadsarkiv.

Årets konferens kommer att hållas på Hilton Amsterdam, hotellet där John Lennon och Yoko Ono höll sin klassiska ”bed-in” för fred 1969.

Amsterdam

Vi erbjuder en lycklig vinnare chansen att vinna 2 gratisbiljetter till MyHeritage LIVE, plus en övernattning under konferensen i samma hotellrum där John Lennon och Yoko Ono bodde 1969.

I mars 1969 körde en vit Rolls Royce upp till Hilton Amsterdam och ut kom John Lennon och Yoko Ono. Eftera att ha bokat svit nummer 702 tog de bort alla möbler från rummet med undantag för sängen. Således började deras berömda ”bed-in” för fred. I år markerades 50-årsdagen av deras veckolånga protest.

För att delta i vår tävling och få en chans att återuppleva en av de mest omtalade händelser under 1900-talet, behöver du bara berätta vilken historisk aspekt av Amsterdam du helst vill utforska när du deltar i MyHeritage LIVE 2019. Skriv ditt svar i kommentarerna nedan.

En lycklig vinnare kommer att väljas den 30 juni 2019. Vinnaren kommer att få en natts boende i svit 702 på Hilton Amsterdam och 2 gratis konferensbiljetter till MyHeritage LIVE (värderat till över 15000 kr).

Lycka till!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej