Vi presenterar MyHeritage LIVE 2020

Kommentarer

Efter framgången med MyHeritage LIVE 2018 och 2019 är vi glada över att tillkännage att MyHeritage LIVE, vår årliga användarkonferens, kommer att äga rum i Tel Aviv 25–26 oktober 2020. I en av årets mest omtalade släktforskningsevent, samlar MyHeritage LIVE ihop släktforskningsentusiaster, internationella toppexperter och MyHeritage-personal under två dagar av fascinerande föreläsningar som täcker de senaste ämnena i släktforskning och DNA. Varje år deltar hundratals MyHeritage-användare från hela världen.

Registrera dig nu på sajten: MyHeritage LIVE 2020 för att försäkra dig om en plats med Early Bird-priset 100$ per biljett. 

Information om konferensen

MyHeritage LIVE 2020 kommer att äga rum 25–26 oktober 2020, på Hilton Tel Aviv. Detta exklusiva hotell ligger vid den formgivna Independence Park, en kort 8-minuters promenad från medelhavsstranden och bara 5 km från järnvägsstationen Tel Aviv-Savidor Center.

Om du inte har besökt Tel Aviv ännu, har du nu chansen att uppleva en vacker, livlig stad som är känd som ”staden som aldrig sover”, vilket passar perfekt för  nattugglor som sitter uppe till sent på natten för att arbeta med sin släktforskning. Utforska det förflutna och upplev nya kulturer i ett verkligen unikt land som är genomsyrat av forntida historia.

Förutom en nyckelsession av MyHeritage grundare och VD Gilad Japhet kommer det att finnas flera föreläsningar, paneler och workshops som täcker släktforskning och DNA, samt sessioner från lokala föreläsare om israeliska resurser och judisk släktforskning.

Vi har satt upp ett utmärkt utbud av internationella talare för evenemanget inklusive Roberta Estes, Thomas MacEntee, Dick Eastman, Diahan Southard, och Lisa Louise Cooke. Garri Regev och Rony Golan kommer tillsammans med andra från Israel att tillkännages snart. Från MyHeritage-teamet kommer du att höra från Gilad Japhet, grundare och VD; Maya Lerner, Produktchef; Schelly Talalay Dardashti, amerikansk släktforskningsrådgivare; Michael Mansfield, chef för Content Operations; Daniel Horowitz, släktforskare; och mer.

Biljetter

Konferensbiljetterna inkluderar tillgång till föreläsningar, workshops, kaffepauser, luncher och MyHeritage-festen, som du inte vill missa!

Tidigare konferenser

Både MyHeritage LIVE 2018 i Oslo, Norge och MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam, Nederländerna, fick fantastiskt beröm av konferensdeltagare, som berättade att de var bland de bästa konferenser de någonsin hade deltagit i. Det fanns tre olika spår: DNA, släktforskning och praktiska workshops. Spännande sessioner av gästföreläsare och MyHeritage-personal fängslade hela publiken. MyHeritage supportrepresentanter fanns till hands under hela konferensen för att ge omfattande, praktiskt stöd.

Se höjdpunkterna från MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam:

Vi väntar med spänning på MyHeritage LIVE 2020! Vi ser fram emot att se bekanta ansikten och träffa många nya. Gör dig redo att lära dig om banbrytande släktforskningsteknologi medan du festar med likasinnade familjehistoriker från hela världen.

Registrera dig nu och delta i detta spännande event.

Vi ses där!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej