Online-evenemang på MyHeritage under augusti månad

Online-evenemang på MyHeritage under augusti månad

Kommentarer

Det har varit ännu en bra månad för online-evenemang på MyHeritage, och vi är mycket glada över att presentera nästa månads schema. Dessa spännande och informativa sessioner är ett utmärkt sätt att öka din kunskap om släktforskning och utöka din skicklighet från ditt eget hem – helt gratis.

Även om du inte kan ta dig till live-evenemanget kan du fortfarande njuta av alla inspelade FB Live-sessioner i avsnittet Videor på MyHeritage Facebook-sida. Många av webinarierna är tillgängliga gratis på MyHeritage Utbildningscenter.

Facebook Live Sessioner

Du kan delta i dessa sessioner direkt från vår Facebook-sida. Ingen förhandsregistrering krävs. Besök bara sidan när sessionen är planerad att börja och leta efter den direkta videosändningen högst upp i flödet. Du kommer att kunna ställa frågor i kommentarerna och talarna kan svara på dem live.

Den här månaden har vi planerat ett par sessioner vid olika tidpunkter som respons på en populär begäran om att ta hänsyn till våra användare som bor på andra tidszoner. Vi hoppas att ni som inte har kunnat vara med oss vid vanliga tider kommer att kunna delta i dessa sessioner

5 augusti, 9 A.M. EDT

Ämne: Frågor och svar om släktforskning

Talare: Daniel Horowitz

Beskrivning: MyHeritages släktforskningsexpert Daniel Horowitz svarar på frågor om släktforskning och familjehistoria.

10 augusti, 4 P.M. AEST (Australia Eastern Standard Time)

Ämne: Australiska resurser på MyHeritage

Talare: Shauna Hicks

Beskrivning: Författare och släktforskare Shauna Hicks ger en översikt över mängden resurser som finns tillgängliga för de som har australiska rötter på MyHeritage.

12 augusti, 2 P.M. EDT

Ämne: Utveckla din egen forskningsplan

Talare: James Tanner

Beskrivning: Den erfarna släktforskaren James Tanner erbjuder råd om att utveckla en solid forskningsplan som hjälper dig att fokusera på dina mål och genomföra din forskning mer effektivt.

17 augusti, 2 P.M. EDT

Ämne: Släktforskning som hantverk – ideer

Talare: Thomas MacEntee

Beskrivning: Utveckla din kreativitet under denna roliga session med släktforskare och pedagog Thomas MacEntee om att förvandla din forskning till konst.

19 augusti, 2 P.M. EDT

Ämne: Spåra dina immigrantanor med MyHeritage

Talare: Lisa Alzo

Beskrivning: Den erfarna släktforskaren och författaren Lisa Alzo visar dig hur du kan spåra dina förfäder som invandrat, med de omfattande invandringsrelaterade dokumentsamlingarna på MyHeritage.

24 augusti, 2 P.M. EDT

Ämne: Upptäck oväntade ledtrådar i gamla familjefoton

Talare: Lisa Lisson

Beskrivning: Författaren, pedagogen och släktforskaren Lisa Lisson visar dig ett nytt sätt att titta på gamla familjefoton som kan avslöja ledtrådar och detaljer som du kanske inte har känt till tidigare.

26 augusti, 2 P.M. EDT

Ämne: Pappersfiler och digitala filer: Idéer om hur du organiserar din släkthistoria

Talare: Joshua Taylor

Beskrivning: Nu när du har all denna information om dina förfäder, hur organiserar du den? Populära släktforskaren och författaren Joshua Taylor delar sina experttips.

31 augusti, 2 P.M. EDT

Ämne: DearMYRTLE’s snabba tips för nybörjare i släktforskning

Talare: Pat Richley-Erickson

Beskrivning: Pat Richley-Erickson, författare till den prisbelönta släktforskningsbloggen DearMYRTLE, kommer att dela några snabbtips för dem som just börjat på sin släktforskningsresa.

Fråga experten

Våra populära Fråga experten-sessioner med Daniel Horowitz, släktforskare på MyHeritage, har fortsatt att äga rum varje vecka på torsdagar kl. 1 P.M. EDT. Nedan hittar du ämnen för kommande sessioner. Klicka bara på länken och fyll i formuläret för att registrera dig.

Torsdag, 6 augusti, 1 P.M. EDT

Ämne: Family Tree Builder: avancerade funktioner II

Beskrivning: Family Tree Builder är en robust programvara som kan hjälpa dig att ta din släktforskning till nästa nivå. Lär dig mer avancerade funktioner i detta kraftfulla verktyg och hur de kan hjälpa dig att bygga ett extremt detaljerat och noggrant släktträd.

Klicka här för att registrera dig till Family Tree Builder: Advanced Features II.

Torsdag, 13 augusti, 1 P.M. EDT

Ämne: Öppen mikrofon: Fråga frågor om MyHeritage

Beskrivning: Var redo att prata, eftersom Daniel Horowitz öppnar din mikrofon för att höra dina frågor och besvara dem live. Skicka gärna frågor i förväg till webinars@myheritage.com.

Klicka här för att registrera dig till Open Mic: Ask Your Questions About MyHeritage.

Torsdag, 20 augusti, 1 P.M. EDT

Ämne: dokumentering av adoptivföräldrar

Beskrivning: MyHeritage låter dig ange om dina föräldrar är biologiska eller adoptiva – och du kan till och med lägga till båda. Lär dig hur du navigerar på MyHeritage för att bygga både ett biologiskt och ett adoptivsläktträd.

Klicka här för att registrera dig till Recording Adoptive Parents.

Torsdag, 27 augusti, 1 P.M. EDT

Ämne: Pop-Quiz: MyHeritage and allmän kunskap om släktforskning

Beskrivning: Hur mycket vet du om MyHeritage? Kom och spela lite trivia och vinn priser med din kunskap om MyHeritage-funktioner.

Klicka här för att registrera dig till Pop-Quiz: MyHeritage and General Genealogy Knowledge.

Som alltid ser vi fram emot att träffa dig där!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej