Family Tree Builder är nu tillgänglig för macOS Catalina och macOS High Sierra

Family Tree Builder är nu tillgänglig för macOS Catalina och macOS High Sierra

Kommentarer

Vi är glada att meddela att Mac-användare med operativsystem Catalina och High Sierra nu kan ladda ner och använda MyHeritage Family Tree Builder, gratis! Vårt släktträdsprogram kombineras med innovativa tekniker med lättanvända funktioner, vilka har åtnjutits av miljontals användare över hela världen.

Vi har fått frekventa förfrågningar från användare som har ett av de två Mac-operativsystemen och som vill fortsätta använda Family Tree Builder, deras favoritsläktforskningsprogram. Det var viktigt för oss att göra det möjligt för dessa användare att fortsätta sin släktforskning, bygga sina släktträd, lägga till foton, få tillgång till historiska poster och mer inom Family Tree Builder. Tack för ert tålamod medan vi arbetade med den här versionen.

Den här versionen av Family Tree Builder för Mac, som den tidigare, är en Family Tree Builder Mac-version som ser likadan ut som vårt skrivbordsprogram för Windows och kräver inte Windows eller någon ytterligare installation eller konfiguration när den laddas ner. Den använder ett system för att överföra Windows-programvara till Mac som heter CrossOver av CodeWeavers.

Ladda ner Family Tree Builder gratis

Family Tree Builder’s huvudfunktioner fungerar på samma sätt i Family Tree Builder Mac-versionen, inklusive Sync med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, Consistency Checker, diagram etc. Det finns dock flera mindre funktioner som inte är kompatibla med Mac OS X och som inte är tillgängliga för Mac-användare.

När du har laddat ner filen dubbelklickar du på den nedladdade filen för att öppna diskbilden. I fönstret som visas drar du helt enkelt MyHeritage Family Tree Builder-ikonen till macOS-applikationsmappen.

Efter installationen körs programvaran direkt på Mac-datorer.

Läs mer om funktionerna i Family Tree Builder på MyHeritage Kunskapsbas.

Lycka till!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej